Alpi Blog
Image default
Vakantie

Lekker kamperen op een camping in Nederland

Als je een kampeerder zou voorstellen om een paar weken vakantie te vieren in een all-in resort, is de kans groot dat hij je met geschokte ogen zal aankijken. Waarom zou je op vakantie in een groot hotel willen verblijven? Je zit al het hele jaar tussen de muren, thuis én op het werk. En dan is het op zo’n resort ook nog eens stervensdruk. Nee, op vakantie moet je tot rust komen en waar kan dat beter dan op de camping?

Het leven op de camping gaat een stuk langzamer dan je misschien gewend bent. Misschien is het de buitenlucht, of dat je slaapritme zich snel aanpast aan het daglicht, maar op de camping voel je gewoon dat je eigenlijk alle tijd hebt. Je bent heerlijk buiten, geniet van de rust en hebt de ideale uitvalsbasis van waar je de omgeving kunt verkennen.

Daarvoor hoef je niet ver weg, want ook in Nederland kun je goed kamperen. Misschien heb je dat nooit zo beseft, maar Nederland heeft veel te bieden: mooie steden, lange stranden en prachtige natuurgebieden zoals bossen, heides en zandverstuivingen.

Boek eens een verblijf op een camping in Nederland. Er zijn tientallen, zo niet honderden, campings waar je lekker je tentje kunt opzetten. Geen ervaring met kamperen, of heb je geen zin om zelf je tentje op te zetten? Geen nood, want steeds meer campings in Nederland bieden je de mogelijkheid om kant-en-klare accommodatie te huren. Bijvoorbeeld een trekkershut, stacaravan of zelfs een bungalow. Maar ja, dan zit je tóch weer tussen vier muren. Dan is een volledig ingerichte safaritent toch een stuk beter: alle voordelen van het kamperen, maar dan zonder het gedoe. Dat is nog eens kamperen in luxe!

Wil jij dit ook? Kijk dan op glampings.nl voor de beste campings in Nederland en boek direct je volgende vakantie.

https://glampings.nl/