Alpi Blog
Image default
Industrie

De beste kolomboormachine van het moment

Werken met een kolomboormachine brengt meerdere voordelen met zich mee. U kunt met grote precisie werken, een kolomboormachine is veelzijdig, u kunt van seriewerk gebruikmaken en u werkt zonder dat het u fysieke inspanning kost. Er zijn slechts een aantal zaken waarop u moet letten, zoals het toerental van het apparaat, de binnendiameter, de boordiepte en de boorhoek. Met deze kenmerken in acht genomen, kan er gesteld worden dat dit de vijf beste kolomboormachines van het moment zijn.

Top 5 van de beste kolomboormachines

Hieronder vindt u een overzicht van de vijf beste kolomboren van dit moment:

  • Bosch PDB 40
  • Powerplus POWX 152
  • Powerplus POW 302
  • Einhell BT-BD 401
  • Ferm TDM 1025

 Het vermogen van bovengenoemde apparaten ligt tussen de 350 Watt en 710 Watt. Het toerental dat de boormachines halen ligt tussen de 200 en 2650 RPM. De machines hebben maar liefst twee tot vijf verschillende standen. De binnendiameter ligt tussen de 1.5 millimeter en 13 millimeter.

De boormachines van dé specialist met kennis van zaken

De vijf beste boormachines van het moment brengen natuurlijk wel een aanzienlijk prijskaartje met zich mee. U kunt er daarom beter voor kiezen om een kolomboormachine bij specialist Machines Crispyn te Maldegem, in de provincie Oost-Vlaanderen, aan te schaffen. Deze fabrikant biedt kolomboren van eigen merk aan van dezelfde kwaliteit als bovengenoemde topmerken. Crispyns boormachines worden namelijk aan strenge testen onderworpen en mogen niet verkocht worden als ze deze testen niet halen. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief goed en veilig apparaat tegen een lage prijs.

 

Vraag hulp bij de aanschaf van de juiste kolomboor

Bij Machines Crispyn vindt u een uitgebreid assortiment aan kolomboren, zodat u voor iedere situatie uw perfecte boormachine kunt vinden. In de showrooms kunt u een kijkje komen nemen naar de kolomboormachine en de werking hiervan. Ook kunt u te allen tijde advies vragen aan een van de specialisten. Door de jarenlange ervaring hebben de medewerkers kennis van de apparatuur en kunnen zij u van deskundig advies voorzien. Wacht dus niet langer en neem contact met hen op!

https://www.crispyn.be/