Alpi Blog
Image default
Beauty en verzorging

Deze sauna en wellness is perfect voor diverse gelegenheden

Bent u op zoek naar een sauna die massage met wellness en allerlei zaken aanbiedt? Dan stellen wij u graag Parein in Beveren voor. Een sauna en wellness bij hen boeken kan voor verschillende gelegenheden waarbij u steeds baadt in ultieme luxe. Wilt u uw partner verrassen? Dan sommen we hier enkele gelegenheden op waarvoor een saunabon het ultieme cadeau is.

Valentijn

Valentijn: het feest der geliefden. Wat is een betere plek dan dit te vieren dan een luxueuze privé-spa zoals Parein. Maak bovendien uw ervaring compleet en koppel uw verblijf aan een luxearrangement zoals de ‘Barcelona’-formule. Hierbij krijgt u een uitgebreide tapasschotel met daarbij een heerlijk flesje wijn. Wilt u gaan voor de ultieme ontspanning? Dan is ons beste advies om een massage met deze wellness te combineren.

Verjaardag

Met hun speciale ‘Your Special Birthday’-formule is een wellnesservaring bij Parein hét ultieme verjaardagscadeau. Daarbij kunnen u en uw partner niet alleen genieten van twee uur aan wellness. Ook krijgt u daar nog eens een fles Veuve Clicquot-champagne en verwenschotel met diverse hapjes bij. Tot slot hebben de uitbaters voor iedere jarige ook nog een geheime verrassing.

Moederdag

Mama’s hebben heel wat aan hun hoofd. Werk, kinderen van school halen, kinderen vervolgens naar de sportles brengen, enzovoort. Moederdag is dan ook dé dag om ze extra te verwennen en bedanken. Zoekt u nog een geschikt cadeau? Dan is een cadeaubon bij de privé-spa van Parein iets waar elke moeder van zal genieten. Met deze cadeaubon doet u alles: zo kan ze een luxearrangement boeken, maar ook een ongelofelijke massage met wellness.

Vaderdag

Ook vaders kunnen af en toe wat rust gebruiken. Wilt u een uniek geschenk geven? Dan raden we het ‘Royal Breakfast’-arrangement bij Parein aan. In dit arrangement voor twee personen is een verblijf van twee uur inbegrepen in een privé-unit naar keuze. Dat is echter niet alles: zo geniet hij ook van een uitgebreid luxeontbijt met gerookte zalm, vers fruit, koffiekoeken, noem maar op én krijgt hij er zelfs een glaasje champagne bij.  Tot slot is het ook mogelijk om een massage met wellness en sauna te boeken bij deze formule.