Alpi Blog
Image default
Gezondheid

Bruine vlekken in mijn nek

Bruine vlekken in mijn nek

Bruine vlekken in je nek. Bijna iedereen heeft er wel enkele. Op zich is er helemaal niks mee mis. Toch vind de gemiddelde vrouw dat pigmentvlekken en moedervlekjes op het gezicht, hals een minpunt aan haar uiterlijk zijn. Gelukkig zijn er wel diverse mogelijkheden om het verder ontstaan van deze vlekken in te perken. Daarnaast is er ook sinds 2013 een nieuwe mogelijkheid om relatief goedkoop uw huid een stuk mooier en vlek vrij te krijgen.

Waardoor ontstaan bruine vlekken in de nek

Vlekken bestaan uit pigment. Pigment is een ophoping van melanine. Melanine ontstaat door UV straling. Oftewel, wanneer je dagelijks buiten komt ontwikkeld er heel langzaam pigment. Je kunt dit voorkomen door een SPF te smeren. Dus buiten de zomerse dagen om is het dragen van een SPF ook echt een aanrader als jij pigmentvlekken zoveel mogelijk wilt voorkomen.

Hoe verminder ik huid vlekken in de nek

Wanneer je van mening bent dat je graag van diverse pigmentvlekken af wilt komen. Dan is dit mogelijk met een huidvriendelijke skin whitener. Het klinkt misschien als… Is dat wel verstandig? In principe is het een huidcrème die PH neutraal en parfumvrij is en daarnaast ook hydraterend dus voedend. Je brengt deze crème 2x per dag aan. Je laat het even kort intrekken waarna het gewoon met andere crèmes/make-up/foundation of wat je ook maar wilt is te combineren. Na ongeveer 3-7 weken zie je al de eerste resultaten. De pigmentvlekken in de hals nemen eindelijk af. Je gaat vervolgens door tot je helemaal tevreden bent. Daarna bouw je het gebruik af naar enkele malen per week.

Waar koop ik de crème om huidvlekken te verminderen

Skinlight is in tegenstelling tot de grote merken 100% natuurlijk. Het bevat geen Parabenen, is parfumvrij en PH neutraal. Helaas wordt een dergelijke crème niet toegelaten tot de drogisterij omdat de consument in zou zien dat een product ook veel gezonder kan. Daardoor is het product Skinlight enkel online te koop. Sinds 2015 is Skinlight ook via Bol.com en Ebay te koop. 

http://www.skinlight.be