Alpi Blog
Image default
Bedrijven

kleding verven

Stel, u heeft een paar schoenen al een jaar. Een ook al zijn ze nog in goede staat, u begint de kleur een beetje zat te worden. U wilt wel nieuwe schoenen halen maar dat is weer veel geld besteden, en de schoenen zijn nog niet echt aan vervanging toe. Wat nu? Je schoenen verven natuurlijk! En dankzij leerverfshop zal dit klusje zo geklaard zijn!

En niet alleen schoenen kunnen een nieuw kleurtje krijgen. U kunt ook uw leren jas verven en met een verse look de deur uit stappen. Met de unieke textuur in de verf die wij verkopen zal het verven van kledingstukken (zoals uw jas) gedaan zijn in een handomdraai. De verf droogt snel, is elastisch en uiteraard weerbestendig! Als u de jas goed schoonmaakt en laat opdrogen voordat u hem gaat verven zal het resultaat u waarschijnlijk doen verbazen.

Leerverfshop heeft ook een speciaal soort verf: Angelus. Dit is een speciale leerverf die wereldwijd bekend is. En met ons uitgebreide assortiment is het bijna onmogelijk dat uw kleur er niet tussen zit. Daarbij is angelus erg gebruikersvriendelijk. En hoewel angelus oorspronkelijk alleen is gemaakt voor het verven van leer, kan het ook gebruikt worden op katoen en suède. Zelfs de stoelen in uw auto kunnen met deze unieke verf een nieuw kleurtje krijgen. Maar let dan wel op de eventuele spetters die u in uw auto kan achterlaten. Door de samenstelling van deze leerverf hoeft u zich ook niet zorgen te maken over krassen of andere oneffenheden. Kleuren van angelus leerverf mengen is ook totaal geen probleem! Dus u kunt zelf bepalen wat voor kleur u geeft aan het leer dat u gaat verven. Maar dat zal waarschijnlijk niet nodig zijn sinds leerverfshop in totaal 140 verschillende kleuren aanbied. De kans is dus erg groot dat uw kleur er al tussen zit!

Nieuwsgierig geworden naar ons uitgebreide aanbod of wilt u meer te weten komen over angelus leerverf? Bezoek dan snel onze website: https://www.leerverfshop.nl/

https://www.leerverfshop.nl/