Alpi Blog
Image default
Onderwijs

Met een goede mode opleiding wordt u de beste mode adviseur

Voor iedereen die werkzaam is in de modebranche is het goed om regelmatig een mode opleiding te volgen. In de mode veranderen dingen in razend tempo. Ieder seizoen zijn er nieuwe collecties. Wilt u de klanten in uw modewinkel goed kunnen adviseren, dan is het belangrijk dat u kennis heeft van styling en van de gebruikte materialen. Een deskundige verkoper in een modewinkel wordt door de klanten altijd zeer gewaardeerd. Als u eerlijk en goed advies kunt geven zal uw klant met een tevreden gevoel met de nieuwe aankoop naar huis gaan. Wilt u uw klanten ook goed kunnen helpen? Laat u dan regelmatig bijscholen.

Vergaar kennis met een mode opleiding

Als klanten in uw modewinkel het gevoel hebben dat ze bij u terecht kunnen voor eerlijk en goed advies dan zullen ze zeker graag terugkomen. Met een mode opleiding die aandacht besteedt aan de juiste onderwerpen vergroot u uw kennis en daarmee uw mogelijkheden om klanten goed van dienst te kunnen zijn. Geef advies over styling, zodat uw klant eens wat anders durft te proberen dan de kleding die hij of zij al jaren draagt. Het kan een verrassend effect hebben. Ook visual merchandising is erg belangrijk om u van de grote massa te onderscheiden. Met een gedegen textielkennis kunt u bovendien advies geven aan klanten met bepaalde allergieën of specifieke voorkeuren voor materialen.

Wie kan mij voorzien van de juiste vakkennis?

Een keuze maken uit de tientallen mode opleidingen die worden aangeboden is soms niet makkelijk. Maar als u kiest voor een instituut met ruime ervaring dan scheidt u direct het kaf van het koren. Detex Opleidingen is in dit opzicht een goede keuze. U vindt op de website meer informatie over deze opleiding. Daar kunt u zich ook direct aanmelden, of de medewerkers van uw modewinkel. Vergroot uw kennis of die van uw personeel om uw klanten beter van dienst te kunnen zijn. Een mode opleiding die zichzelf in korte tijd terugverdient door een hogere omzet met veel tevreden klanten.

https://www.detex.nl/