Alpi Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een tikklok vergemakkelijkt uw administratie

Bij het bedrijf SHARE uit Aarschot vindt u nog traditionele tikklokken die werken met papieren of kartonnen tikkaarten. Als u geen budget hebt voor een elektronische tikklok met een heel computersysteem achter, of u wil gewoon simpel werken, dan kan u hier terecht. Zij leveren tikkloksystemen voor kleine en middelgrote ondernemingen over heel Vlaanderen

De voordelen van een behoorlijke tikklok

Werken uw medewerkers met veranderende uren, zoals shifts of ploegen? Dan is een tikkloksysteem wellicht de beste oplossing. Op die manier kan u de exacte werkuren van uw medewerkers nagaan en ontstaat er geen discussie tijdens het opmaken van facturen voor uw klanten of tijdens het afronden van de loonberekeningen. Dit bedrijf biedt twee soorten tikklokken aan: een standaard model en een universeel model. Het standaard model gebruikt tweezijdige tikkaarten en schakelt automatisch van zomer- naar winteruur en andersom. Het universele model schakelt ook automatisch en kan daarbovenop ook ingesteld worden op een tijdsindeling van 100 minuten in plaats van 60 minuten. Elke tikklok wordt ingesteld met een bepaalde toepassing die al sinds 1999 wordt gebruikt. Het is een eenvoudig systeem dat elk jaar verder heeft geëvolueerd. Het maakt uw administratie eens zo gemakkelijk want het registreert vanzelf hoeveel uren er gewerkt werden door een bepaalde werknemer maar ook hoeveel verlofdagen en ziektedagen die heeft gehad. Ook nachturen of overuren worden makkelijk correct berekend. Investeren in een tikklok bij deze expert in tijdsregistratiesystemen is dus zeker een goed idee. Maar dit wil niet zeggen dat het een dure investering wordt. Aangezien hun product gericht is op kleine en middelgrote ondernemingen, is de prijs ook relatief laag zodat het geen financiële aderlating wordt voor u als klant.

Bekijk hun aanbod

Op hun website kan u meer informatie vinden over het aanbod van deze expert. U kan hen ook steeds contacteren bij vragen over de producten, de installatie ervan of andere IT-problemen. Het beheer van werkuren en pauzes en overuren en alle andere factoren die de verloning van uw werknemers verandert wordt zo een veel makkelijkere taak. Neem als verantwoordelijke bedrijfsleider zeker een kijkje op hun website.

https://www.share.be/nl