Alpi Blog
Image default
Verbouwen

Vloerwerken Danny Wouters

Vloerwerken Danny Wouters

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf met ervaring in het doen van badkamers, muurtegels, chapewerken, natuursteen, tuinwerken, vloeren, terrassen en opritten? Kijk dan eens op de website van Vloerwerken Danny Wouters uit het Belgische Heist-op-den-Berg. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van totaalprojecten voor zowel binnen als buiten het huis en bedrijf. Door het persoonlijke contact zijn de diensten goedkoper en overzichtelijker voor de klant. Op deze pagina bespreken we drie van hun diensten.

Chapewerken

Chape is de onderlaag waarop vloeren zoals tegels, laminaat of parket geplaatst kunnen worden. Het is belangrijk dat de chape op een stevige draagvloer geplaatst wordt. Ook kan er een chape gebruiken om de vloerbelasting op bijvoorbeeld een verwarmingsvloer te verdelen. Omdat een chape uw vloer het liefst zo lang mogelijk moet kunnen blijven dragen, is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf dat chapewerken als expertise heeft. Danny Wouters biedt een totaalpakket voor chapewerken tot de uitvoering van klinker-, tegel- en vloerwerken.

Tegelwerken

Bij het zetten van wandtegels worden door onervaren tegelzetters regelmatig fouten gemaakt. Het is een secuur werkje dat je het beste door een ervaren tegelzetter uitgevoerd moeten worden. De experts van Danny Wouters kennen de knepen van het vak en zorgen ervoor dat tegelwanden volledig waterdicht zijn voordat de tegels worden geplaatst. Zowel in keukens als badkamers zorgen ze ervoor dat het resultaat van de tegelwerken strak en volledig naar wens zal zijn. 

Vloeren

De vloerders van Danny Wouters zijn bekend met alle mogelijke technieken van het vloeren. Geen enkele soort ondergrond is een probleem. Ze werken samen met diverse fabrikanten en zijn daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste producten voor uw vloer. Alle werkzaamheden die komen kijken bij het vloeren, voert de vloerder zelf uit. Zelfs het chapewerken geven ze niet uit handen. Hierdoor heeft u maar 1 bedrijf nodig voor het totaalpakket.

Kijk voor meer info over de diensten van Vloer en Tegelwerken Danny Wouters op vloerwerkenwouters.be

https://vloerwerkenwouters.be