Alpi Blog
Image default
Electronica en Computers

Goedkoopste elektrische hulzenvullers online kopen

Alle rokers van sigaretten die bewust kiezen voor hun portemonnee kiezen voor volume tabak met gebruik een schietmachine voor het vullen van hulzen. De trend om te kiezen voor goedkoper roken gaat gepaard met technologische ontwikkelingen. Daarnaast gaat iedereen aan de stekker net zoals bij de elektronische sigaret, de auto, etcetera.

De geschiedenis

De elektrische sigarettenmachine of hulzenvuller was in de begin periode mogelijk dankzij de eerste modellen met een spiraal. Het nadeel hiervan was dat de sigaretten niet goed gevuld werden en de as veelal op de kleding van de gebruikers vielen. Een ander nadeel was dat de machines van minder goede kwaliteit bleken te zijn. Met de komst van de Zorr Powermatic 2 werd hier een einde aan gemaakt. Rokers gingen compleet voor dit toestel voorzien van een hendel om sigaretten elektronisch te vullen met een zogenaamde ‘schietijzer’. Het toestel is van goede kwaliteit, ondanks dat Zorr de fabricage heeft verlegd van de Verenigde Staten van Amerika naar China. Desondsanks blijft het een Amerikaans merk met de bijbehorende service en kwaliteit. Met de komst van de Zorr Powermatic 3 werd het mogelijk om sneller sigaretten elektrisch te vullen met volume tabak. Zolang de volume tabak net als bij de Zorr Powermatic 2 van een goede kwaliteit is. Dit wil zeggen volume tabak met geen groffe stukken als takken en bladnerven, een goede snede en niet te vochtig. Merken als Steeple, L&M, Marlboro blijken goed te werken met de elektrische sigarettenvullers. De Zorr Powermatic 3 is niet de goedkoopste machine, maar heeft inmiddels zijn sporen verdiend. De elektrische hulzenvuller is voorzien van een knop voor het schieten van de hulzen en een knop voor het instellen van de mogelijke vulgraad. Wat van belang is bij de Zorr Powermatic 3 is regelmatig de verzamelbak voor de volume tabak te reinigen met de bijgeleverde schoonmaak tools zoals een borsteltje en een pin. De klanten welke ervoor kiezen om regelmatig onderhoud te plegen aan de Zorr Powermatic 3 ervaren geen problemen zoals vastgekoekte tabak. Het is net als een auto, wie regelmatig zijn auto onderhoud beleefd een betere rijervaring. Na de Zorr Powermatic 3 is in september 2019 de opvolger op de markt gebracht.

Het huidige model

Dit is de Zorr Powermatic 3 Plus waarbij klanten kunnen kiezen uit 3 soorten hulzen en bijbehorende vulgraad. King size, 100mm en medium hulzen zijn de soorten hulzen waar uit gekozen worden. De meeste klanten gebruiken de instelling ‘king size’. De goedkoopste Zorr Powermatic 3 is momenteel online te koop bij Casa N°7 in Turnhout in België. Verzending naar Nederland arriveert bij klanten op de 2ewerkdag na de bestelling.

https://www.casanumber7.be/product/zorr-powermatic-3-sigarettenmaker/