Alpi Blog
Image default
Onderwijs

Verkeersschool RUUD voor professionele motorrijles in Almere

Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring in huis is Verkeersschool RUUD het aangewezen adres om uw motorrijopleiding te volgen. De instructeurs zijn hoog opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rond het motorrijbewijs. Op prettige en deskundige manier sluiten ze aan bij uw eigen tempo en niveau, en leren ze u alle kennis en technieken aan, die u nodig heeft om veilig en zeker de weg op te kunnen. Vraagt u gerust een proefles aan om kennis te maken met de persoonlijke werkwijze van Verkeersschool RUUD.

De keuze is aan u

Verkeersschool RUUD biedt motorrijles in Almere, die volledig past bij uw wensen. Zo kunt u kiezen voor individuele lessen, maar ook voor een compleet lespakket inclusief examen. De frequentie van de lessen bepaalt u samen met uw instructeur, afgestemd op uw mogelijkheden. Er zijn speciale lessen beschikbaar om te leren omgaan met faalangst, zodat een motorrijopleiding voor iedereen haalbaar is. U leert op een goede manier met uw angst om te gaan en zo met een gerust gevoel het examen tegemoet te zien. U kunt uw rijbewijs halen voor de zware en middelzware motor. De medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Wat gaat u leren

Om te beginnen leert u de theorie en legt u daarvan examen af. In de praktijklessen leert de instructeur u alles wat u moet weten en kunnen in de praktijk. Het gaat daarbij om voertuigbeheersing en verkeersinzicht. Omdat u op de motor een speciale positie op de weg hebt en kwetsbaarder bent in het verkeer, is het belangrijk alle technieken te kennen om de motor te beheersen en goed zicht op het overige verkeer te houden. Zo ontwikkelt u een veilige en sociale rijstijl en kunt u met een vertrouwd gevoel de weg op. Verkeersschool RUUD staat voor professionele en persoonlijke motorrijles in Almere.

https://verkeersschoolruud.nl