Alpi Blog
Image default
Onderwijs

Deze coach in Nijmegen laat jou beter functioneren en presteren op het werk

Zou je graag beteren willen presteren op je werk en denk wil je hierbij graag de hulp ontvangen van een coach in de buurt van Nijmegen? Dan ben je welkom voor een vrijblijvend gesprek bij MD-act. Bij dit adviesbureau kun je een coachingstraject volgen om specifiek te werken aan jouw doelstellingen. Met ruim 25 jaar ervaring in het coachingsvak op het specifieke gebied van mens en werk, kunnen de professionals van MD-act je begeleiden bij tal van werk gerelateerde thema’s. Of je nu meer zelfvertrouwen wenst te krijgen of zoekt naar een manier om beter te leren samenwerken, deze coach nabij Nijmegen helpt je graag op weg.

Wat doet MD-act?

Als adviesbureau biedt MD-act coaching, trainingen en assessments aan om mensen en organisaties te helpen op de weg naar betere prestaties. Hierbij is oog voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bij MD-act een individueel coachingstraject volgen dat aansluit bij jou als persoon en de specifieke vraag of vragen waaraan jij wilt werken. Hiervoor wordt een uitgebreid intakegesprek gevoerd. Je mag altijd rekenen op een individuele aanpak van het coachingstraject. Na afronding van jouw traject vindt er een eindevaluatie plaats. Hierin wordt gekeken naar de behaalde ontwikkeling en is er daarnaast oog voor de verdere vormgeving hiervan.

Waaraan wil jij werken?

Je kunt bij MD-act coaching ontvangen bij het ontwikkelen van concrete vaardigheden of competenties. Daarnaast is het ook mogelijk te werken aan persoonlijke ontwikkeling, het versterken van je gevoel van eigenwaarde, het verkrijgen van meer zelfvertrouwen of het beter leren communiceren. Dit kan zijn in de communicatie naar je collega’s maar ook naar je opdrachtgevers of klanten bijvoorbeeld. Ben je benieuwd wat deze coach in de buurt van Nijmegen specifiek voor jou kan betekenen om beter op je werk te kunnen functioneren? Neem dan eens vrijblijvend contact op via de website van MD-act.

https://md-act.nl/