Alpi Blog
Image default
Onderwijs

Met plezier leren met lesmateriaal groep 3

Bent u op zoek naar lesmateriaal voor groep 3 of een hogere basisschoolgroep? Dan is er volop keuze en kan het lastig zijn welke leermiddelen u het beste kan aanschaffen. Een aanrader op het gebied van aanvullend leermateriaal is Educatieve Uitgeverij Kinheim. Deze uitgeverij werkt vanuit het gegeven dat kinderen spelenderwijs alle informatie opdoen die zij nodig hebben. Als onderwijsgevende kunt u hen hierbij begeleiden, maar het meeste doen ze toch zelf. Daarom is het lesmateriaal voor groep 3, 4, 5, 6, 7 en 8 zo gemaakt dat kinderen zelfstandig aan de slag kunnen met de leermiddelen.

Een persoonlijk leertraject voor elk kind

Onderwijs wordt steeds meer op maat gegeven. Een kind wat meer uitdaging nodig heeft, krijgt extra leerstof aangeboden, zodat het niet verveeld raakt. En andere kinderen hebben juist aanvullende leermiddelen nodig zodat zij de leerstof beter kunnen begrijpen. Met het lesmateriaal vanaf groep 3 van Educatieve Uitgeverij Kinheim kunt u voor elk kind een leertraject op maat samenstellen. De kinderen die sneller zijn kunnen bijvoorbeeld een extra lesboek krijgen met uitdagende oefeningen. Zo kan er ook aan de leergierigheid van deze kinderen worden voldaan. Elk kind  wordt op een passende manier gemotiveerd en ze leren sneller.

Ook digitaal lesmateriaal vanaf groep 3

Naast de fysieke boeken heeft Educatieve Uitgeverij ook een steeds groter assortiment aan digitaal lesmateriaal. Met digitaal lesmateriaal kan er nog beter worden ingespeeld op de persoonlijke leerbehoeften van ieder kind. Daarnaast is dit een grote hulp om zelfstandig te leren werken. Bent u benieuwd naar de leermiddelen van deze uitgeverij? Op de website vindt u een overzicht van het beschikbare lesmateriaal en kunt u bekijken welke boeken het beste passen bij uw lesmethode. Doordat u van de meeste boeken ook enkele pagina’s kunt inzien, weet u precies wat u kunt verwachten van een boek.

https://www.kinheim.com