Alpi Blog
Image default
Onderwijs

Theaterworkshop

Theaterworkshop

Een theaterworkshop, spannend! Dat zijn vaak de gedachtes die naar boven komen bij uw leerlingen. Deze spanning uit zich dan op verschillende manieren en kan een obstakel vormen voor de les. Echter zorgt de juiste theaterdocent ervoor dat elke leerlingen actief meedoet met de theaterworkshop.

Theater is er in verschillende soorten en maten, soms humoristisch maar ook weleens emotioneel beladen. Kleinkunstig heeft veel van deze theaterstijlen omgevormd tot een passende workshop, afhankelijk van de wens van uw school wordt deze altijd op maat uitgevoerd. Het kan namelijk zo zijn dat u behoefte heeft aan meer dan een workshop, bijvoorbeeld een dagdeel of misschien wel een volledige dag die besteed wordt aan het geven van theaterworkshops. Onze workshopdocenten zijn elke dag door heel Nederland actief bezig met het geven van workshops, dit zijn een voor een professionals binnen hun eigen discipline. 

Theaterworkshop Theatersport 

Theatersport is een overkoepelende term. Deze term doelt op de verschillende improvisatieprogramma’s die u en uw leerlingen vast weleens op tv heeft gezien. Zoals bijvoorbeeld de Llama’s of De Grote Improvisatieshow. Het leuke aan deze programma’s is dat alles op het moment verzonnen moet worden, hierdoor gebeuren er ontzettend grappige dingen. Deze show zetten wij op bij u op school, keer op keer zorgt dit weer voor hilarische momenten. 

De workshop kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, grootschalig of wat kleiner. Wanneer u er behoefte aan heeft om uw hele school mee te laten doen en de hele dag hieraan wilt besteden is dat mogelijk, maar het kan altijd geschaald worden naar een kleiner niveau. Onze theaterdocenten zijn altijd professionals, deze zijn al jaren actief in de branche en weten inmiddels precies hoe ze een klas moeten activeren. De feedback die wij terugkrijgen van klanten is vrijwel altijd positief, dit komt omdat wij alleen workshops van de hoogste kwaliteit leveren. Hiervoor staan wij altijd garant. 

https://kleinkunstig.nl