Alpi Blog
Image default
Auto

Merk als zakelijk leaseauto

Als ondernemer maak je vaak veel gebruik van een auto om van locatie tot locatie te rijden. Uiteraard is het mogelijk om hiervoor zelf een auto aan te schaffen. Deze wordt dan beschouwd als bedrijfsvermogen en hierover zul je bepaalde belastingen moeten afdragen. Uiteraard kan het ook voordeliger. Als ondernemer kun je er namelijk ook voor kiezen om tot zakelijk auto leasen over te gaan. Hierbij huur je dan een auto en kun je de kosten die je hiervoor investeert declareren bij de Belasting. Dit is een stuk voordeliger, zeker als je de juiste kortingsafspraken maakt. Bij Auto Lease Centrale kun je met gespecialiseerd advies verder geholpen worden. Ook kun je hier uit veel verschillende merken auto’s een geschikte leaseauto kiezen.

Keuze uit assortiment

Een leaseauto hoeft geenszins saai te zijn. Afhankelijk voor de doeleinden waarvoor de auto gebruikt zal worden, kun je uit diverse automerken een keuze maken. Richt je je enkel op de praktische kant en beschouw je de auto enkel als vervoersmiddel, dan zijn hiervoor hele functionele auto’s verkrijgbaar. Dient de auto echter ook als statussymbool, dan is er de keuze uit diverse verfijndere modellen. Op de website staan alle modellen van automerken online aangegeven, zodat je vooraf al een idee hebt van de mogelijkheden. Zo kun je gemakkelijk een keuze maken en bepalen over welke merken je meer informatie wilt ontvangen.

Aanbod zakelijk leasen

In het aanbod van leaseauto’s vind je bekende merken als Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Porsche, Seat, Kia, Renault, Ford, Honda, Peugeot, Nissan, Opel, Volvo en Volkswagen. Daarnaast zijn er nog vele andere modellen beschikbaar. Afhankelijk van je persoonlijke en zakelijke behoeften, is er dus voldoende keuze om een auto te leasen die geschikt is voor je onderneming. Bekijk simpelweg per merk wat de mogelijkheden en positieve eigenschappen zijn om te bepalen welke je moet hebben.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de mogelijkheden van de rijschool in Amsterdam?

5 goede redenen om een limousine te huren

Meest voorkomende oorzaken auto ongelukken