Alpi Blog
Image default
Auto

Een nieuwe wagen op het oog? Verkoop de oude via het internet

Een auto verkopen via het internet is helemaal normaal geworden. We doen al zo veel zaken op het internet, dus je kan nu tal van opkopers vinden die ook via het internet werken. Hierdoor is de auto verkoop makkelijk op te zetten en hoef jij je eigenlijk weinig zorgen te maken. De werking gaat als volgt, je stuurt al je gegevens door naar de auto opkoper. Via een formulier stuur je het merk en model, motor type, kilometer stand en eventueel enkele foto’s. Mochten er gebreken aan zijn dan kan je dat via een invul veld aangeven. Eens alles is doorgestuurd moet je alleen nog maar wachten op een bod op je auto.

De waarde van je auto bepalen

Je ontvangt een bod volgens de dagwaarde van je auto. Hoeveel dat nog is hangt af van het bouwjaar en de staat waarin de auto nu is. Heb je steeds goed zorg gedragen voor je auto dan zal je een hoger bod krijgen dan dat je auto in minder goede staat is. Het belangrijkste is natuurlijk de rijklaarheid van de auto. Hoe beter de motor is onderhouden hoe liever de opkoper het zal hebben. Hij wil de auto immers opnieuw doorverkopen en dat aan de beste voorwaarden voor iedereen.

Met een snelle auto verkoop ben jij er ook snel vanaf. Je hoeft niet meer in de buurt te zoeken naar een geïnteresseerde, via het internet krijg je automatisch een goed bod op je wagen. Het is geheel vrijblijvend, ben je niet tevreden met het bod, dan moet je natuurlijk niet verkopen. Je kan steeds nog onderhandelen natuurlijk, mogelijk dat je op die manier wel tot een overeenkomst kan komen. Ga voor een realistische prijs, anders blijf je veel te lang met je wagen zitten.

http://verkoop-je-wagen.be/