Alpi Blog
Image default
Auto

De voordelen van een bedrijfswagen leasen

Steeds meer bedrijven vinden het gemakkelijk om een bedrijfswagen te leasen. Dit heeft vele voordelen ten opzichte van het zelf aankopen van een auto voor uw bedrijf. Want als je zelf gaat kopen dan kost dat een flinke investering en die moet je dan maar net voorhanden hebben. Veel bedrijven hebben moeite met het doen van grote uitgaven, zeker als het een eenmanszaak is. En als je dan toch met een representatieve bedrijfsauto wilt rijden dan is een bedrijfswagen leasen vaak de beste oplossing. Daarom dat dit de keuze is van veel ondernemers als ze een auto voor hun bedrijf willen gaan gebruiken.

De vele voordelen van volkswagen caddy leasen

Het belangrijkste voordeel is dus het feit dat je niet hoeft te investeren. Maar dat is niet het enige voordeel van het leasen van een bedrijfswagen. Want je hoeft je ook geen zorgen meer te maken over de overige kosten. Die zitten namelijk allemaal al in de leaseprijs verwerkt. Denk hierbij aan de verzekering, de wegenbelasting en niet te vergeten onderhoud en reparaties. Dit kunnen soms flinke aanslagen op het budget zijn, maar nu heb je daar geen last meer van. Je betaalt dit gewoon per maand als een deel van de leaseprijs. Zo kom je nooit meer voor onverwachte verrassingen te staan.

Alleen nog zelf tanken

Het enige dat je nog apart moet betalen naast je leasecontract is de brandstof, benzine of diesel dus. Deze zit namelijk in de meeste gevallen niet in de leaseprijs. Maar vaak kun je wel een voordelige tankpas aanvragen. Daarmee kun je een interessante korting krijgen als je bij bepaalde maatschappijen tankt. Zo’n tankpas kan de leasemaatschappij vaak ook direct voor je regelen als je het leasecontract afsluit. Zo profiteer je direct van de korting en ook heb je meteen een handig overzicht van gemaakte brandstofkosten dat je voor de boekhouding kunt gebruiken.

 

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen