Alpi Blog
Image default
Zakelijk

Vind het verpakkingsproject op uw maat

Met 24 op 7 service kan u altijd rekenen op MAXPAC in Temse voor een verpakkingsproject op maat. Deze experten zijn gespecialiseerd in de verpakkingsindustrie en maken hun palletiseermachines volledig zelf. Op die manier garanderen ze altijd de beste kwaliteit voor u. Uw tevredenheid dragen ze nu eenmaal in het hoogste vaandel bij dit ervaren bedrijf. Alle machines die u kan bestellen, komen ze met veel zorg en aandacht voor veiligheid plaatsen in uw bedrijf.

Het verpakken van houtpellets

Dankzij de palletiseermachines van MAXPAC kan u heel wat verschillende producten op palletten plaatsen. Daarnaast kunnen de machines deze houtpalletten ook gemakkelijk verpakken. De efficiëntie van uw bedrijf zal met de hulp van deze machines aanzienlijk stijgen. Elk toestel dat u bij deze specialisten kan kopen, is dan ook van echte topkwaliteit. Eén van de machines die zij aanbieden is de vlakfoliemachine. Het lijkt op het eerste gezicht een zeer compacte machine, maar het heeft een uitzonderlijk hoge capaciteit. Elk uur kan de VFFS-machine 1100 zakken vullen. Bovendien heeft deze betrouwbare machine bijna geen onderhoud nodig. Het is dus een praktische palletiseermachine en perfect verpakkingsproject op maat.

Hoe ziet onze vlakfolie machine eruit?

Voor het verpakken van houtpellets in zakken van 15 kilogram is deze machine ideaal. Het heeft een handige dubbele bandweger en de zaklengte is gemakkelijk in te stellen naar eigen keuze. Met MAXPAC zit u dus altijd goed voor een verpakkingsproject op maat. Deze machine heeft zelfs seal-controle. Zo bent u steeds zeker dat de zak goed gesloten is en voorkomt u problemen.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een palletiseermachine? Of lijkt de vlakfolievulmachine iets voor uw bedrijf? Wat u ook kiest, dit ervaren bedrijf staat voor u klaar met advies en de beste prijzen. Ze helpen u met veel plezier verder bij het kiezen van de juiste machines. Vraag dus snel een offerte aan. U kan hen hiervoor eveneens telefonisch contacteren of hun contactformulier invullen.