Alpi Blog
Image default
Zakelijk

Bedrukte koffiebekers; goedkoop, snel geleverd & van uitstekende kwaliteit

Wat is er nou leuker om je klanten te ontvangen met een heerlijke kop koffie, voorzien van jouw eigen reclame? Een volledige bedrukking in full color of enkel een logo met pakkende tekst? Geen probleem; KoffiebekerDirect.be helpt je graag verder!

Elk gewenst formaat

Van espressocups tot latte macchiato-formaat en van cappuccino- tot automaatbeker; het kan allemaal! Goedkoop, van uitstekende kwaliteit, binnen 5 werkdagen geleverd en te bestellen vanaf slechts 250 stuks! Het enige wat je zelf hoeft te doen is de bestelling plaatsen via koffiebekerdirect.be en je bestand uploaden zodat wij verder kunnen en jij je bestelling snel in huis hebt.

Eenvoudig een bestelling plaatsen

Voordat je je bestelling plaatst, dien je een template op te maken. Deze vind je onder het desbetreffende product in de webshop. Onder de volledige productinformatie vind je het template, behorend bij het product, die je kunt downloaden en vervolgens opmaakt. Eventuele opmaakinstructies vind je er eventueel ook, mocht dat nodig zijn. Het plaatsen van je bestelling is erg eenvoudig. Eenmaal in de webshop selecteer je de beker met de inhoudsmaat die je wenst te hebben. Je selecteert het gewenste aantal en upload vervolgens de opgemaakte template. In het geval van een logo-bedrukking upload je enkel het logo en geef je eventueel later in het bestelproces bij ‘opmerking’ aan hoevaak je het logo afgebeeld wilt hebben of eventuele andere wensen. Vervolgens vul je de juiste factuur- en aflevergegevens in en rond je de betaling af. Zodra de betaling is voltooid, ontvang je per e-mail een orderbevestiging en gaan wij meteen aan de slag met jouw bestelling.

Wanneer kan ik mijn bekers verwachten?

Er wordt een digitale proefdruk voor je gemaakt, die je vaak dezelfde dag nog ontvangt (afhankelijk van het moment dat je je bestelling plaatst). Deze dien je vervolgens goed te controleren op formaat, lay-out, kleur en tekst. Indien er nog aanpassingen gedaan moeten worden, kun je dit vervolgens als antwoord op de e-mail aan ons doorgeven. Wij zullen deze dan z.s.m. verwerken en jou een nieuwe proefdruk toesturen. Wanneer je de proefdruk hebt goedgekeurd en dit per e-mail aan ons hebt doorgegeven, starten wij de productie. Zodra je bestelling klaar is voor verzending, ontvang je van ons bericht met trackinginformatie zodat je de zending kunt volgen. Je bestelling zal 5 werkdagen nadat jij de proefdruk hebt geaccordeerd, worden afgeleverd op het doorgegeven adres.

Hulp nodig bij het bestellen van bedrukte koffiebekers?

Twijfel je aan je ontwerp? Ben je zelf niet behendig met het opmaken van het template? Heb je speciale wensen of wil je simpelweg wat meer informatie voordat je je bestelling plaatst? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in via de webshop of bel ons op 03 500 92 91. Wij helpen je graag verder!

KoffiebekerDirect is powered by PackagingDirect.nl 

https://www.koffiebekerdirect.be

Gerelateerde artikelen

Juridisch advies in Antwerpen vanuit een professioneel netwerk

Vastgoed Bulgarije

Zo beheer je jouw organisatie zorgvuldig