Alpi Blog
Image default
Vakantie

Wellnesshuisje Nederland

Stephen Covey schreef ooit het boek “De 7 eigenschappen van succesvolle mensen”. De 7e eigenschap beschreef hij als het “scherp houden van de zaag”. Hij betoogt dat je af en toe rust moet kunnen pakken. Bijkomen. Zoals de houthakker effectiever is als hij zijn gereedschap (zaag) verzorgt, zo ben jij een stuk prettiger en effectiever als je af en toe even kunt ontspannen.

Wat is er ontspannender dan een paar daagjes er tussenuit en een bezoekje aan de sauna, de spa of een uitgebreide bubbelsessie in de hottub? Nou…een paar daagjes er tussenuit in je eigen wellnesshuisje.

Wat is een wellnesshuisje?

Een wellnesshuisje is een comfortabel vakantiehuisje, meestal in een natuurlijke omgeving, met eigen wellnessfaciliteiten. Inderdaad: een privé bubbelbad, een eigen infra-rood ruimte of zelfs een privé sauna.

Wellnesshuisjes hebben maar één doel: jou en je partner ultieme ontspanning bieden. Je vindt een dergelijk wellnesshuisje in verschillende delen van Nederland, zoals in Noord-Brabant of Overijssel.

Wellnesshuisje Nederland boeken

De beste wellnesshuisjes in Nederland zijn te vinden op glampings.com. Kom eens kijken en bekijk de wellness faciliteiten per wellnesshuisje. Kies jij voor de boslodge in Markelo met Finse Sauna of het boshuis in Oosterhout met hottub en Turks bad én een golfbaan in de buurt? Of willen jullie het volledige pakket van de lodge in Hellendoorn met regendouche, whirlpool, sauna en sunshower?

Welke wellnessfaciliteiten je ook verlangt, er is altijd een wellnesshuisje in Nederland dat aan al je wensen voldoet. Boek jullie verblijf direct en kijk uit naar een heerlijk ontspannen weekend of midweek.