Alpi Blog
Image default
Vakantie

Actieve vakantie België: 2 tochten die je absoluut moet beleven

Dat je in België goed kan fietsen en wandelen weet je vast. Maar welke fietstochten of wandeltochten wil je absoluut beleven? In dit artikel lichten we 2 mooie actieve tochten toe in België. Van de prachtige Ardennen tot aan een kasteel uit de middeleeuwen. Naast een toelichting van de reizen, geven we je ook nog waardevolle tips. 

Wandeling in de Ardennen met onvergetelijke uitzichten 

De mooiste wandelreis die je kan maken in België is toch wel de Marcourt-en-Ardenne. In de dichtbeboste Ardennen ligt een klein dorpje met de naam Marcourt. Vanuit dit dorpje bewandel je prachtige wandelingen door de omgeving. Bovendien slaap je in een sfeervolle hotel die helemaal past bij de omgeving. Hou jij van afwisselende wandelingen door de Ardennen met rustgevende uitzichten, heerlijk eten en een prachtig hotel? Dan is een wandelvakantie in de Ardennen de vakantie voor jou!

Fietsvakantie in Maaseik met middeleeuwse bezienswaardigheden

Maaseik, een middeleeuws stadje vol met kunstschatten met misschien wel het allermooiste marktplein van België. Het is daarnaast ook het thuis van kasteel Wurfeld. Fietsen in Maaseik en omgeving is een mix van inspanning en ontspanning. De fietstochten zijn comfortabel en indrukwekkend terwijl je de prachtige omgeving ontdekt. Ideaal voor de perfecte fietsvakantie in België.

Fietsvakantie of wandelvakantie met voordelen

Ben je geïnteresseerd geraakt in een actieve vakantie in België? Dan hebben we nog extra tips voor tijdens het boeken. Kies altijd voor een bekende reisorganisaties zoals Eigen-Wijze Reizen. Bij Eigen-Wijze Reizen profiteer je namelijk van diverse voordelen op fietsvakanties en wandelvakanties. 

 

Zo profiteer je van scherpe prijzen, persoonlijk service, sfeervolle overnachtingen, gratis routebeschrijvingen en gratis bagagevervoer bij trektochten. Kortom, alles wat nodig is voor een onvergetelijke fietsvakantie of wandelvakantie in België. Bekijk vandaag nog een indrukwekkende fietsvakantie of wandelvakantie!