Alpi Blog
Image default
Vakantie

Ervaringen Center Parcs

Ervaringen Center Parcs

Center Parcs heeft vakantieparken in België, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland. Benieuwd welke ervaringen Center Parcs bij klanten heeft opgeleverd? In de vakantieparken van Center Parcs is voor iedereen wel iets te beleven. In de meeste parken kun je heerlijk wandelen, fietsen huren, zwemmen in een zwemparadijs, naar de speeltuin, minigolven of deelnemen aan een animatieprogramma. De vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt koken in de huisjes, maar je kunt ook naar het restaurant op het park gaan.

 

Ervaringen Center Parcs voor kinderen

Voor kinderen is er in Center Parcs veel te beleven. Het subtropisch zwemparadijs is vaak erg populair. Met fijne zwembaden, een wildwaterbaan en draaikolken kunnen kinderen zich uren vermaken. Volwassenen kunnen soms gebruik maken van wellness en zonnebank. Naast het zwembad is er voor kinderen nog veel meer te beleven. Center Parcs Erperheide is zelfs al meerdere keren benoemd tot meest kindvriendelijke vakantiepark van België. De vakantieparken van Center Parcs zijn daarom heel geschikt voor gezinnen.

 

Soorten vakantiehuisjes

Bezoekers van Center Parcs zijn erg te spreken over de vakantiehuisjes, ook wel cottages genoemd. Er zijn cottages voor zowel kleine als grote groepen. Daarnaast kun je een huisje kiezen op basis van comfort. Naast de standaard cottages zijn er namelijk ook premium cottages en VIP cottages. Je krijgt dan een iets luxer ingericht appartement met bubbelbad en sauna. Tevens kun je gebruik maken van een broodjesdienst. Je krijgt dan elke dag lekkere broodjes bezorgd bij je cottage.

 

Uitjes in de omgeving

In de vakantieparken van Center Parcs kun je je dagen vermaken. De parken zijn echter vaak centraal gelegen ten opzichte van leuke uitjes in de omgeving. Maak heerlijke boswandelingen, ga naar het strand vanuit een van de kustparken, bezoek steden en musea. In jouw vakantiepark kun je meer informatie krijgen over wat er zoal in de buurt te doen is.