Alpi Blog
Image default
Particuliere dienstverlening

Professioneel en deskundig advies en garantie op brillenglazen

Zoekt u professioneel advies bij de aankoop van uw bril en brillenglazen? Bruninx Design Optics uit Hasselt, een ervaren brillenwinkel in Genk helpt u maar al te graag bij het kiezen en passen van een montuur. Zij weten hoe belangrijk een bril is en hoe belangrijk het kiezen van een nieuwe is! Jaag uzelf nooit op met het kopen van een bril, maar maak een rustige keuze. Komt u bijvoorbeeld beroepsmatig veel in contact met mensen, rijdt u misschien constant met voertuigen of werkt u in een bepaalde stiel waarbij u gedetailleerd moet kunnen zien? Dan gaat u best voor een stevig montuur aangezien u uw bril alle dagen nodig zult hebben. Geniet daarbovenop ook van een garantie op hun brillenglazen zodat u en uw multifocale glazen beschermd zijn.

Vertrouw op hun advies

Wilt u comfortabel en scherp kunnen zien? Laat deze brillenwinkel in Genk u de ideale bril aanbieden. Ziet u onvoldoende scherp en merkt u dat uw ogen drastisch achteruit zijn gegaan? Wij doen dan eerst een oogmeting. Bij het advies over de brillenglazen moet er gekozen worden tussen verschillende soorten glazen voor zowel enkelvoudige of multifocale brillen. Een multifocale bril is een bril waarmee u zowel veraf als dichtbij kan kijken. Bij Bruninx Design Optics vindt u gegarandeerd een bril aan een voordelige prijs. Let wel op want de afgeprijsde brillen en brillenglazen vallen niet onder garantie.

Maak een afspraak

Rekening houdend met de functie van de bril en de sterkte van de glazen verschaffen wij u professioneel advies. Zit uw bril na afhaling toch niet helemaal goed of is er een ander probleem? Dan lossen zij dat natuurlijk graag voor u op. Neem een kijkje op hun website en ontdek hun aanbod of kom meer te weten over garantie op brillenglazen. U maakt eenvoudig een afspraak bij deze brillenwinkel in Genk door hun contactformulier op hun website in te vullen of door hen te bellen.