Alpi Blog
Image default
Particuliere dienstverlening

Een expert in verzekeringen en beleggen in Veurne

Bij Furnadvies in Veurne zijn ze gespecialiseerd in onder andere verzekeringen en beleggen. Hun aanpak valt te omschrijven als zeer professioneel, kundig en ze zetten in op een langdurige vertrouwensrelatie met hun klanten. Als u een afspraak bij hen maakt voor een verhelderend adviesgesprek, wijzen ze een verzekeringsmakelaar aan u toe die u van deskundig advies op maat voorziet. Bij deze expert weet u zeker dat u te allen tijde het beste advies krijgt.

Beleggingsadvies van een expert

Deze specialist in verzekeringen in Veurne weet ook alles van beleggen af. U kunt bij hen terecht voor beleggingsadvies over verschillende soorten beleggingen van de types tak 21, 23 en 26. Beleggingen van het type tak 21 hebben niet veel risico’s en u krijgt dan een middellange verzekering, ook wel kapitaalgarantie genoemd. Beleggingen van het type tak 23 zijn risicovoller, maar kunnen wel meer opleveren. Een beleggingsverzekering van het type tak 26 is alleen te verkrijgen voor vennootschappen. U kunt bij hen niet alleen terecht voor beleggingsadvies, maar ook voor advies over pensioenopbouw, sparen en vermogensopbouw. Op die manier schakelt u deze expert in voor elk financieel vraagstuk voor een zorgeloze financiële toekomst. Voor welk advies u Furnadvies ook wilt inschakelen, ze helpen u graag verder met uw financiële vraagstuk.

Schakel deze specialist in voor deskundig financieel advies op maat

Wilt u een expert in verzekeringen in Veurne inschakelen die advies op maat biedt? Dan is deze expert ideaal voor u. Ze gaan graag samen met u op zoek naar persoonlijke oplossingen om uw financiële toekomst zeker te stellen. Dit doen ze door middel van persoonlijk en onafhankelijk advies. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende financiële kwesties, zoals vermogensopbouw en -overdracht. Wilt u graag professioneel én persoonlijk financieel advies ontvangen? Neem snel contact met hen op en ontdek alle diensten die deze verzekeringsmakelaar u aanbiedt.