Alpi Blog
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat uw autoruit herstellen voor het probleem verergert

Bij kleine schade aan uw autoruit kunt u deze best zo snel mogelijk laten herstellen. Een klein barstje of sterretje kan immers snel verder evolueren naar een groter probleem. In dat geval zou de volledige ruit vervangen moeten worden, wat een grotere kost met zich mee brengt. Uw autoruit herstellen is een routineopdracht voor de specialisten van Cryns. Ze beschikken over de nodige expertise en materialen om uw ruit snel en nauwkeurig te herstellen. Ontdek hoe ze te werk gaan.

Een specialist in SMART-repair

Cryns is een specialist op het vlak van SMART-repair. Dat is een acroniem voor:

  • Small to
  • Medium
  • Area
  • Technics

Het komt er in principe op neer dat er bij deze vorm van herstellingen veel meer lokaal wordt gewerkt. Zo wordt er niet alleen tijd, maar ook enorm veel geld bespaard. Deze vorm van herstellen wordt bijvoorbeeld gebruikt voor deuken, schade aan het dashboard,  bumpers en velgen. Ook het herstellen van uw autoruit gebeurt, indien mogelijk, via SMART-repair. ZO wordt een sterretje opgevuld met een injectiehars, zodat niet de hele ruit moet worden aangepakt. Enkel wanneer de barst of het sterretje groter is dan een twee-euromuntstuk, is een reparatie niet mogelijk en zal de volledige ruit vervangen worden. Wat het ook zal worden, bij Cryns, bent u zeker dat uw wagen er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet. Bovendien krijgt u een tijdelijke vervangwagen, zodat u nog wel vervoer heeft gedurende de reparatie.

Neem contact op met hen voor een afspraak

Wilt u uw autoruit zo snel mogelijk laten herstellen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij een van de vele centra van Cryns. Heeft u bepaalde vragen of wenst u meer informatie? Stel ze dan gerust via de contactgegevens op hun website. Ze zullen uw probleem zo snel mogelijk oplossen en zorgen voor een vervang wagen indien de nodige reparatie langer duurt.

https://www.cryns.be/nl