Alpi Blog
Image default
Particuliere dienstverlening

Een voordelige en betrouwbare huishoudhulp in Gent

Een huishoudhulp maakt het leven zoveel gemakkelijker. Doordat zij uw huishouden verzorgen, houdt u veel meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen in het leven. Wilt u meer tijd met uw kinderen kunnen besteden? Of verlangt u naar meer tijd voor uzelf? Dan is een huishoudhulp aannemen een logische stap. Als u op zoek bent naar een goede huishoudhulp in de regio rond Gent, is Angels at Home een grote aanrader. Dit geweldige bedrijf heeft een groot aantal schoonmaaksters dat u kan helpen met uw huishouden. Op basis van uw wensen en uw beschikbaarheden krijgt u een vaste huishoudhulp toegewezen die uw huis in regio Gent spik en span houdt.

Hiervoor kunt u een huishoudhulp inschakelen

Deze huishoudhulp in de regio Gent doet meer dan enkel uw huis kuisen. Alles wat uw woning en huishouden aanbelangt, kunnen zij verzorgen. Hiermee kunnen zij u van dienst zijn:

–        Het huis schoonmaken

–        Kleren wassen

–        Kleren strijken

–        Ramen wassen

–        Boodschappen doen

–        Maaltijden bereiden

Wat ook een voordeel is van deze huishoudhulp in Gent, is dat ze werken met een dienstenchequesysteem. Dit is namelijk fiscaal voordelig. U betaalt eerst negen euro per uur, maar hiervan krijgt u 1,80 euro terugbetaald. Dit gebeurt door middel van de jaarlijkse teruggave van de belasting. Weet u niet hoe u zulke dienstencheques moet bestellen? Maak u zich geen zorgen, zij helpen u hiermee. Indien u de reclamefolder aantoont, krijgt u bovendien één uur gratis huishoudhulp. Het is dus echt een aanrader om met hen samen te werken.

Probeer het zelf uit

Wilt u zelf ervaren hoe veel gemakkelijker het leven is met een huishoudhulp? Schakel dan snel deze experts uit Gent in en geniet van een enorme hoeveelheid vrije tijd. U zult het u niet beklagen, integendeel! Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met hen op te nemen.