Alpi Blog
Image default
Huishoudelijk

Uw robotmaaier

Wilt u graag uw gras laten maaien door een robotgrasmaaier van topkwaliteit? Dan raden wij u de Robomow RK1000 aan, een robotmaaier die u bij Alrobo kunt bestellen en die uw gras maait met uitzonderlijke precisie. U koopt uw robotgrasmaaier best bij een specialist, omdat u dan uitgebreide uitleg en expertise kan raadplegen. Verder helpen zij u uiteraard ook met de installatie als u dat wilt. Die voeren ze dan heel secuur uit.

Een geweldige robotmaaier

De Robomow RK1000 heeft een geweldige rand-maaifunctie. Die zorgt ervoor dat uw gras ook aan de randen mooi gemaaid wordt. Het maaisysteem is extreem stil, waardoor je niet wakker zal worden tijdens je middagdutje. Bovendien versnippert deze robotgrasmaaier je gras, zodat het dient als meststof om uw gazon te voeden! Het is trouwens ook een goed idee jouw robot te beschermen. Dat kan je doen door een afdakje of huisje te installeren. Dat helpt om uw robot te beschermen van natuurverschijnselen zoals regen en wind en van vuil. Zo verzekert u zichzelf van een robotmaaier met lange levensduur. Naast de robotmaaier krijgt u de perimeterdraad, draadpinnen, acht reservemesjes, haringen voor het basisstation en ook een liniaal en handleiding. U kan de robotmaaier heel gemakkelijk bedienen met de app op uw smartphone. De robotmaaier zelf heeft ook een handige touchscreen en die is in kleur.

Deze robotmaaier koop je bij dit bedrijf

Bent u klaar om dé beste robotmaaier van het moment kopen? Kies dan voor de Robomow RK1000; u zal een trotse eigenaar zijn. Met het zwevende maaivlak wordt het reliëf van uw gazon gevolgd. Het toestel heeft zelfs een alarm. Zo hoeft u niet te vrezen voor diefstal. Ook is er een ingebouwde gsmmodule voor optimale communicatie. Verder is er ook een diefstalcode op de Robomow RK100. Zo weet u zeker dat de maaier steeds veilig bij u thuis blijft.  Als u deze maaier aan de slag wilt zien raden wij u aan een afspraak te maken bij de specialisten van Alrobo.

https://www.alrobo.be/