Alpi Blog
Image default
Huishoudelijk

De veelzijdigheid van moderne privacy folie

Moderne privacy folie is van veel markten thuis. Het biedt uiteraard privacy maar er zijn verschillende varianten op de markt die andere nuttige eigenschappen combineren met deze privacy. Zo vind je voor iedere toepassing de meest geschikte raamfolie. Ontdek de mogelijkheden in dit artikel!

Privacy zonder daglicht tegen te houden

Privacy folie wordt vaak gebruikt in stroken die op ooghoogte of in patronen of blokken op het raam worden aangebracht. Zo wordt het moeilijk om naar binnen te kijken maar kan het daglicht wel naar binnen komen. Voldoende daglicht is belangrijk voor onze gemoedstoestand. Ben je op zoek naar een privacy folie die er ook nog eens erg mooi uitziet? Gebruik dan Squid raamfolie. Deze textielfolie heeft een luxe uitstraling dankzij de structuur van het materiaal. En het is ook nog eens in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je de folie kunt matchen met de rest van je interieur.

Maximale privacy en bescherming tegen zonlicht

Het kan ook juist voorkomen dat je een privacy folie nodig hebt die maximale privacy biedt. Bijvoorbeeld wanneer je waardevolle spullen hebt opgeslagen. Deze spullen wil je niet alleen beschermen tegen de blikken van buitenstaanders maar ook tegen schadelijke uv-straling die je spullen kan verkleuren. En de warmte van de zon kan houten meubels kromtrekken waardoor ze waardeloos worden. Met verduisteringsfolie sla je maar liefst drie vliegen in één klap! Maximale privacy en tot 85% bescherming tegen zonlicht en uv-straling.

Privacy en onbelemmerd uitzicht

Veel privacy folie is ondoorzichtig en hoewel het wel daglicht doorlaat, belemmert het wel je uitzicht. Tenzij je natuurlijk kiest voor one way vision folie. Dankzij de unieke technologie met microgaatjes kun je van binnen wel naar buiten kijken maar andersom niet van buiten naar binnen. Je ziet deze folie daarom ook vaak terug bij kantoorpanden met grote ruiten.