Alpi Blog
Image default
Huishoudelijk

Geniet van een topservice bij het kopen van een wasmachine van Miele in deze winkel

Heeft u een nieuwe wasmachine van bijvoorbeeld Miele nodig? Dan vindt u bij Gebroeders Nijs in Rumst in de provincie Antwerpen zeker en vast het model dat u zoekt. Met een ruime selectie van klein en groot elektro zijn zij dé elektrozaak die u verder helpt. Dat is ook onder meer het geval wanneer u op zoek bent naar een nieuwe tafelkoelkast. Naast het aankopen van elektronische materialen, beschikt Gebroeders Nijs over een ongeëvenaarde dienst na verkoop.

Een gratis levering én installatie bij de aankoop van uw product

Een elektroapparaat, zoals een wasmachine van Miele, aankopen is een ding. Een keurige installatie van uw gekocht elektronisch apparaat is een ander. Gelukkig rekent u voor een perfecte afhandeling van beide zaken op Gebroeders Nijs. Zo zorgen zij voor een gratis installatie van onder meer uw aangekochte wasmachine van Miele of uw nieuwe tafelkoelkast. Bovendien geven ze u ook een uitgebreide demonstratie van het product. Mocht u daarna nog vragen hebben, zijn zij ook te allen tijde beschikbaar om die te beantwoorden. Voorts biedt Gebroeders Nijs ook nog eens een volledige waarborg op nieuwe producten van 2 jaar. Indien er zich problemen zouden voordoen met een van uw gekochte systemen schakelt u dus gerust hun hulp in. Zo herstellen ze al hun verkochte apparaten helemaal zelf zoals televisies, fornuizen, ovens, maar ook uw tafelkoelkast. De apparaten in hun assortiment in hun winkel vindt u van verschillende merken. Daaronder vallen bekende namen zoals Panasonic, Philips, Domo, enzovoort. Door samen te werken met deze absolute topmerken, bezorgt deze elektrozaak hun klanten steeds ware kwaliteit.

Bezoek hun website en ontdek hun ruime assortiment

Het aanbod van Gebroeders Nijs, dat doet u nu ook online. Op gebroedersnijs.be kan u de producten van uw voorkeur rechtstreeks bestellen. Evenzeer voegt u makkelijk een specifiek product toe aan uw verlanglijstje en kan u voor meer info terecht in hun grote elektrozaak in Rumst. Ook beantwoorden deze elektrospecialisten graag uw vragen telefonisch of via mail.