Alpi Blog
Image default
Financieel

Betrouwbaar enquetes invullen voor geld | EnquetesInvullen.be

Wissel uw punten in voor cadeaubonnen, reismijlen en meer van meer dan 75 topwinkel-, restaurant- en reispartners.
4. Bekijk filmvoorvertoningen, YouTube, en hou van video’s
Vind je het leuk om video’s te bekijken in je vrije tijd? Nu kunt u betaald krijgen voor het bekijken van video’s, waaronder filmvoorvertoningen, nieuws, video’s van beroemdheden, en allerlei andere video’s.

Enquetes Invullen is een groot bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van betaalde enquetes. Enquetes Invullen werkt samen met een grote partij uit Zweden om het voor u mogelijk te maken om online geld te verdienen met enquetes. Wil u beginnen met enquetes invullen voor geld? Bekijk dan de website van Enquetes Invullen.

5. 5. Krijg onmiddellijk geld terug voor dingen die je al hebt gekocht
Vind je het leuk om geld terug te krijgen? Hoe cool zou het zijn om geld terug te krijgen op spullen die je al hebt gekocht? Paribus is een service waarmee je kunt zien of winkels die je online hebt gekocht je geld terug moeten betalen. Het is gratis om je aan te melden. Paribus maakt verbinding met uw e-mailaccount en controleert uw kassabonnen. Als ze erachter komen dat een winkelier zijn prijs heeft laten vallen, dienen ze een prijsaanpassingsclaim voor u in. Probeer Paribus uit.

Paribus werkt samen met een groot aantal winkeliers waar je waarschijnlijk al winkelt, waaronder Walmart, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohl’s en nog veel meer!

6. 6. Meld je aan voor gratis cadeaubonnen
Rakuten geeft je een cadeaubon van $10 wanneer je je aanmeldt en je eerste cashback korting verdient. Het is geweldig voor online shoppers.

U bezoekt gewoon de website van Rakuten en klikt door naar de winkel waar u wilt winkelen. Als je in de winkel koopt, krijgt Rakuten een commissie die ze met je delen. Het is een makkelijke manier om te besparen. Klik hier om je aan te melden voor Rakuten.

7. 7. Download en installeer deze apps
Veel bedrijven – waaronder Google – betalen u voor het installeren van hun apps. Bovendien krijgt u betaald voor elke maand dat de apps op uw telefoon worden geïnstalleerd. Een aantal van deze sites zijn onder andere:

ShopTracker – Beantwoord een paar vragen en start dan de app op uw toestel, en u verdient direct $3,00. Houd de app op uw telefoon om elke maand geld te verdienen en help bedrijven te begrijpen wat mensen online kopen.
Nielsen Mobile Panel – De mobiele app van Nielsen beloont u voor het gebruik van uw mobiele apparaat. U kunt tot $50 per jaar verdienen.
MobileXpression – Installeer deze app en u komt elke week in aanmerking om prijzen te winnen. Je kunt direct een beloningsspel spelen door deel te nemen aan marktonderzoek.
8. 8. Test websites voor $30 per uur
Ooit een website bezocht en je hebt nagedacht over hoe slecht of hoe geweldig het was? Nu kun je betaald krijgen om je gedachten te delen.

Met User Testing kun je bijvoorbeeld bijna 30 dollar voor een uur verdienen. Hier is hoe het werkt:

Je krijgt $10 betaald via PayPal voor elke 20 minuten durende video die je voltooit.
UserTesting betaalt u om websites of apps te bezoeken, een reeks taken uit te voeren en uw gedachten op te nemen.
Terwijl u een website bezoekt, wordt uw scherm en uw stem opgenomen. Hun klanten zijn onder andere Apple, Microsoft, Adobe en andere Fortune 500-bedrijven. Hoe wilt u een paar dollar om uw gedachten te delen?

Enquetes Invullen is een groot bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van betaalde enquetes. Enquetes Invullen werkt samen met een grote partij uit Zweden om het voor u mogelijk te maken om online geld te verdienen met enquetes. Wil u beginnen met enquetes invullen voor geld? Bekijk dan de website van Enquetes Invullen.

Bekijk hoe je snel geld kunt verdienen aan het thuis testen van websites voor een volledige lijst van bedrijven die je zullen betalen voor het testen.

9. Betaald worden voor gezond zijn
De gezondheidsapplicatie AchieveMint geeft u punten om gezond te zijn en dingen te doen zoals lopen, uw voedsel volgen of gezondheidsonderzoeken doen. U verdient punten die kunnen worden ingewisseld voor contant geld of Amazon Gift Cards. Voor elke 10.000 punten verdient u $10 en er is geen limiet aan uw inkomsten.

AchieveMint maakt verbinding met de fitnessapplicaties die u mogelijk al gebruikt, waaronder Fitbit, RunKeeper, Healthkit en MyFitnessPal.

U kunt 10 punten verdienen door u aan te melden bij AchieveMint en een app aan te sluiten.

10. 10. Word freelancer of freelance schrijver
Het doen van freelance werk kan uw inkomsten sterk verhogen. Ben je een thuisblijvende moeder met een Engels diploma of een man die natuurlijk fouten kan vinden in geschreven tekst?

Enorme en betrouwbare sites zoals Upwork hebben duizenden werkgevers die je willen inhuren voor allerlei taken waar je van alles kunt schrijven of bewerken, van technologie tot zakelijke artikelen. Krijg betaald voor elk artikel. Krijg een geweldige reputatie en je kunt dit omzetten in een fulltime baan.

Lees de 7 eenvoudige stappen om een freelance schrijver te worden.

11. 11. Technisch freelancen
Freelancen is niet alleen maar schrijven. Je kunt alles doen van ontwerp, grafische vormgeving, marketing en webprogrammering van bijvoorbeeld sites:

12. Word een virtuele assistent
Werk voor iemand van thuis uit. Virtuele assistenten (VA’s) kunnen alles doen, van het controleren van e-mails en het maken van reisplannen tot het afhandelen van internetonderzoek of het werken voor hun kleine bedrijf. High-end verdieners kunnen $50-$100 per uur verdienen.

13. 13. Bijles op
Geef privélessen bij u thuis en gebruik uw SAT-kennis. Kies je schema, als je een aantal dwingende routinetaken hebt.

Of beter gezegd, ga voor online bijles en verdien $20 per uur op Chegg Tutors.

14. 14. Deel uw mening
Deel uw eerlijke mening over de dagelijkse diensten en producten die u gebruikt met de bedrijven van de focusgroep. Deze organisaties kunnen hun producten verbeteren op basis van uw feedback, en u kunt $50, $100 of meer verdienen. Bekijk het 2020-panel.

Een vriend doet dit in zijn lokale winkelcentrum. Hij verdient slechts een beetje bijverdienen door de focusgroepen te doen, maar het loont de moeite om af en toe een babysitter en een nachtje uit te nodigen.

https://www.enquetesinvullen.be/