Alpi Blog
Image default
Auto

Goede voorbereiding bij zakelijk leasen zzp

Ben je zzp’er en denk je over zakelijk leasen? Dan begin je natuurlijk met het op een rijtje zetten van al jouw wensen, eisen en budgettaire mogelijkheden. Wat voor type auto heb je nodig? Een representatieve personenauto of een betrouwbare bedrijfswagen? Ga je er ook privé in rijden en hoeveel kilometer zou dat dan ongeveer zijn per jaar? Denk ook aan de looptijd van het leasecontract en wat je daarin allemaal wilt onderbrengen? Dat een goede voorbereiding bij zakelijk leasen zzp’ers op den duur veel geld kan besparen, is de benodigde tijd zeker waard.

Transparantie in maandelijkse kosten

Als eigen baas heb je het al druk genoeg. Dat gaat zeker op als je zzp’er bent en geen taken aan personeel kunt uitbesteden. Je moet alles in de gaten houden en overal rekening mee houden. Zou het dan niet fijn zijn als je transparantie hebt in je maandelijkse kosten? Omdat zakelijk leasen zzp’ers een compleet inzicht geeft in hun autokosten, komen zij niet voor verrassingen te staan. Je betaalt gewoon een vast bedrag voor verzekeringen, reparaties, onderhoud en schade. (Al moet je bij dat laatste meestal wel rekening houden met een eigen risico). Mocht je ineens met pech langs de weg staan, dan wordt ook vervangend vervoer direct geregeld.

De auto van je keuze bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Het is een groot voordeel dat bij zakelijk leasen zzp’ers de keuze hebben uit verschillende leasevormen. Zo is er altijd wel een regeling, die perfect bij je past.  Maar het is ook prettig dat je vrijwel elke auto kunt kiezen, die je wilt. Model, uitvoering, opties, nieuw, occasion, je bepaalt het allemaal zelf. Leasen betekent ook schaalvoordeel. Leasemaatschappijen kunnen bij elke dealer auto’s afnemen, dus ook dat ene model uit de showroom bij jou om de hoek, waar je al een tijdje je oog op hebt laten vallen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/