Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

Verschillen tussen LED inbouwspots en LED opbouwspots

De wereld van de verlichting wordt tegenwoordig gedomineerd door LDE verlichting. Dit omdat op de gebieden van duurzaamheid en milieuvriendelijk deze lampen veel beter presteren dan oudere gloeilampen of halogeenlampen. Erg bekende en populaire varianten van LED verlichting zijn LED inbouwspots en LED opbouwspots. Zoals de naam al zegt is het grootste verschil dat de ene variant wordt ingebouwd en de andere wordt opgebouwd. In dit blogartikel vertellen we iets over deze beide opties zodat voor jou duidelijk is wat de verschillen zijn tussen deze twee varianten en wat je bij aankoop hiervan kunt verwachten.

Laten we beginnen met LED opbouwspots, de iets minder bekende variant van de twee. Deze zijn bij uitstek geschikt voor het verlichten van hoeken en lastigere plekken, waar licht normaal moeilijker bij kan komen. Voor deze variant geldt net als voor de LED inbouwspots dat ze in veel verschillende kleuren, maten en soorten verkrijgbaar zijn.

LED inbouwspots zijn uiteraard een van de bekendste soorten lampen in de LED verlichting. Ze zijn in vrijwel elke ruimte in de woning te gebruiken en geven overal sfeervolle verlichting. Ook in lastiger te verlichten ruimtes met een hogere vochtigheidsgraad zoals de badkamer, de keuken of zelfs de tuin of veranda zijn LED inbouwspots zeer goed toe te passen. Ze zijn op zo’n manier ontwikkeld dat ze bestand zijn toch vocht, stof of ander vuil dat schade aan de lamp zou kunnen veroorzaken. Daar hoef je je bij de aanschaf van een LED inbouwspots dus geen zorgen over te maken. Ook ruimtes binnenshuis worden perfect verlicht met LED inbouwspots, zoals een sfeervol verlichte slaapkamer, een gezellige woonkamer of zelfs de doorgang op de trap.

Er zijn dus zeker wel verschillen tussen LED inbouwspots en LED opbouwspots. Hopelijk ben je na het lezen van dit artikel een stukje wijzer geworden en weet je wat je kunt verwachten bij de aanschaf van een LED inbouwspot of LED opbouwspot. Ben je er al uit met je beslissing en wil je graag LED inbouwspots kopen? Dit kun je eenvoudig online doen op de website van ledinbouwspotsleds.nl, waar lampen altijd van hoge kwaliteit worden geleverd zodat je er zeker van zijn dat je lang van je nieuwe verlichting kunt gaan genieten. Of je nou dimbare LED lampen wil of standaard LED, vierkante inbouwspots of ronde LED lampen, je vindt het hier allemaal online en hebt het snel in huis. Bestel dus vandaag nog en geniet ook van jouw nieuwe LED verlichting!

https://www.ledinbouwspotsleds.nl/be-nl