Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

Het genot van een vliegenraam

Een vliegenraam is werkelijk een van de beste investeringen die je kunt maken voor je woning. Je zult er eindeloos veel genot aan beleven, want de deur opendoen voor frisse lucht in huis zal nu geen obstakels meer hebben! Vliegenramen geven insecten en andere dieren geen schijn van kans op uw woning binnen te komen. Geen paniekaanvallen of slapeloze nachten meer dus, en je kunt constant van frisse luchtcirculatie genieten in jouw huis! Vliegenramen kunnen op maat gemaakt worden zodat het perfect in jouw woning past.

Een passend vliegenraam

Je kunt vliegenramen, ofwel horren genoemd, tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgen. Vele varianten kun je zelf gemakkelijk installeren, maar je kunt het ook door een installateur laten doen. Wil je een hor voor een raam? Deze variant zwaait naar buiten toe open.

Wil je een hor voor een schuifraam of schuifpui? Dan wordt de hor in de rails geplaatst. Ook is er een rolhor, die je alleen uitrolt als jij dat wilt. Deze is dus wat onzichtbaarder. Je kunt vliegenramen gemakkelijk weer verwijderen om schoon te maken en op te bergen na de zomer.

De voordelen van een vliegenraam

Met vliegenramen in je huis hoef je je er nooit meer druk om te maken dat er ongewenste bijen, muggen, bromvliegen en spinnen je huis binnendringen. Dit staat dus garant voor rustige nachten zonder gezoem van een insect. Ook is het buitenhouden van beesten een stuk hygiënischer voor jouw woning. Daarnaast krijgen dieren zoals katten en vogels ook geen kans om per ongeluk naar binnen te glippen. Nu kun je écht gaan genieten van de zomer met alle deuren en ramen open, maar zonder ongedierte!

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moeten weten over groene schoolpleinen

Welke ondervloer voor parket is de beste keuze?

Wanneer moet ik mijn sloten vervangen?