Alpi Blog
Image default
Verbouwen

Plaatsen Van Ramen En Deuren

Hoe schuiframen installeren?
Het plaatsen van schuiframen is een zeer ingewikkeld proces en vereist de nodige voorbereidingen. Zorg ervoor dat de ruimte rondom het schuifraam volledig vrij is zodat professionals direct aan de slag kunnen. Zo voorkom je dat je onnodige werkuren betaalt.

Stap 1: Meten
Bij het installeren van schuiframen is meten de belangrijkste stap. Veel zaken moeten goed worden gemeten, zoals de hoogte en breedte van de goot.

Stap 2: Maak een opening
Als u nog oude ramen heeft en schuiframen moet kopen, moet u deze verwijderen. Mogelijk moet u ook een opening in een gesloten muur maken of een bestaande opening uitbreiden.

Om een ​​oud raam te verwijderen dient u eerst de beugel uit het raam te halen en daarna direct de raamvleugel en penscharnier te verwijderen. Op deze manier kan de volledige raamomtrek worden verwijderd. De wand is nu helemaal klaar om nieuwe raamprofielen en schuiframen te plaatsen.

Het kost meer tijd en moeite om een ​​gat in de muur te maken. Een muur moet zorgvuldig worden gedemonteerd en vervolgens volledig worden voltooid. Alleen dan kunt u doorgaan met het plaatsen van nieuwe schuiframen.

Stap 3: Installatie
Bij het plaatsen van een schuifraam dient eerst het raamprofiel (ook wel raamkozijn genoemd) in de gecreëerde opening te worden geplaatst. Vervolgens moet er een bevestigingshaak worden geplaatst om het raam vast te zetten. Het type bevestigingshaak is afhankelijk van het metselwerk van de muur waar het schuifraam wordt geplaatst. Door middel van de bevestigingshaak kan het raamprofiel nu veilig in het raamprofiel worden geplaatst.

Stap 4: Voltooien
Nu het schuifraam veilig en betrouwbaar in het raamprofiel is geplaatst, kunnen kitten of snelcement worden gebruikt om al het werk goed te doen. Hierdoor ontstaat er een mooie overgang tussen de wand en het schuifraam. Welnu, uw schuifraam is nu perfect geïntegreerd in uw woning!

Wil je kwaliteit garanderen? Kies dan een afstudeerrichting. Bespaar kosten door gratis en vrijblijvende offertes van experts bij jou in de buurt te vergelijken! Vraag hier uw offerte aan!

 Aluminium Ramen West Vlaanderen

Plaatsen Van Ramen En Deuren

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap255-294.html