Alpi Blog
Image default
Mode en Kleding

Mijn ervaring met een kleuranalyse

Voor welke problemen biedt een kleuranalyse een oplossing?

Een kleuranalyse? Wat is daar nu eigenlijk het nut van, kun je je afvragen? Ken je het probleem dat je een heel leuk jurkje koopt in de winkel en dat dit jurkje bij thuiskomst ineens veel minder leuk blijkt te zijn? Nou, voor dit soort problemen biedt een kleuranalyse dus een oplossing.

Welke partijen bieden een kleuranalyse aan in Limburg

Omdat ik in het zuiden van Nederland van woon, ben ik op onderzoek uitgegaan welke aanbieders in Limburg een kleuranalyse aanbieden. Tegenwoordig kun je dat heel makkelijk uitzoeken door in je zoekmachine bijvoorbeeld de woorden kleuranalyse Limburg in te geven. In dit geval kon ik een selectie maken tussen een aantal gerenommeerde partijen die Kleuranalyses in Limburg aanbieden. Wat me extra leuk leek was om een kleuranalyse met meerdere vriendinnen te doen. Een workshop leek me dus wel een goed idee.

Workshop kleuranalyse; voor mij de perfecte oplossing

Niet alle partijen bieden een workshop kleuranalyse aan. Je moet echt even zoeken, maar na wat inspanningen heb ik dan toch mijn keuze maken voor een hele leuke workshop kleuranalyse. Toen we binnen kwamen werden we hartelijk ontvangen met koekjes en hoppethee. Heerlijk! Als snel werden we nieuwsgierig naar elkaar kleurtypen. Wat zou ik zijn? Misschien wel een lentetype?

Een lentetype blijkt uit de workshop

De kleuranalyse workshop heb ik als naast heel leuk ook als heel nuttig ervaren. Ik blijk namelijk een lentetype te zijn! En een lentetype kan nou eenmaal bepaalde kleuren beter niet dragen. Daarmee heb ik meteen een verklaring waarom zoveel kleding ongedragen bij mij in de kast hangt. Mijn garderobe is helemaal niet afgestemd op een lentetype !

http://www.style-by-yvs.nl

Gerelateerde artikelen

Koopjesjagen doe je zo

Hoe onderhoudt je schoenen?

Waarom een laptoptas gebruiken?