Alpi Blog
Image default
Mode en Kleding

Pak je angsten aan onder hypnose bij deze therapeute in Gent

Vroeger kende men hypnose enkel als een soort trucje dat door goochelaars werd gebruikt voor entertainment. Vandaag de dag wordt hypnose echter voornamelijk gebruikt voor meer nuttige doeleinden. Hypnose als therapievorm wordt namelijk steeds populairder. Via hypnose is het immers mogelijk om rechtstreeks tot je onderbewustzijn te spreken en dit zo te beïnvloeden. Aangezien ons onderbewustzijn het merendeel van onze gedragingen en emoties bepaalt, is dit dus de meest effectieve manier om hardnekkige problemen aan te pakken. Dit kan gaan van mentale problemen zoals een burn-out tot eerder fysieke problemen zoals moeite met afvallen.

Hypnose, meer dan zomaar een tovertrucje

Wil jij graag je angsten aanpakken onder hypnose in Gent? Dan is Christine Willems een goede therapeute voor jou. Zij is namelijk een ervaringsexpert. Jaren geleden zat ze er zelf door en vond ze maar geen oplossing. Tot ze hypnose ontdekte en zo zich weer beter ging voelen. Vervolgens besloot ze om haar leven helemaal om te gooien en zich in hypnose en andere coachingstechnieken te specialiseren. Zo wil ze anderen helpen om dezelfde ommezwaai te maken als zij en zo gelukkiger te worden. Ondertussen heeft ze al vele patiënten doeltreffend behandeld met uiteenlopende problemen. Zo helpt ze mensen bij hun depressie of burn-out. Wist je dat ze mensen ook kan helpen met afvallen door middel van een virtuele maagband? Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar als je het zelf uitprobeert, zal je zien dat dit echt werkt.

Maak snel je afspraak

Misschien ben je wel geïnteresseerd in zulke hypnose bij deze therapeute in Gent, maar ben je nog een beetje sceptisch. In dat geval kan je gewoon een kennismakingssessie boeken en daarna beslissen of je de therapie wilt starten of niet. Bezoek snel de website van deze geweldige hypnotherapeut uit Gent en ontdek alles over hypnose en de verschillende mogelijkheden.