Alpi Blog
Image default
Mode en Kleding

Koopjesjagen doe je zo

Je hoeft niet altijd in de laatste mode te lopen om leuk gekleed te zijn. Zeker bij schoenen is de investering vaak hoog, waardoor je bij een extreem modieus model, je het jaar erna spijt hebt, omdat je helemaal uit de toon valt met je schoenen van vorig seizoen. Om leuke schoenen te kunnen blijven kopen, kun je handiger te werk gaan. Zo kun je een model kiezen dat weinig of geen details heeft, die ook niet uit de mode kunnen gaan. Denk aan de schoenen die effen van kleur zijn, aangezien prints specifiek voor dat seizoen kunnen zijn. Het ene jaar is de metallic look met slangenprint in, het jaar erop helemaal niet meer. Met een eenvoudiger model zonder al te veel poespas, doe je langer. En met outlet schoenen ben je daarnaast ook nog eens goedkoper uit.

Eenvoud in schoenen

Neem bijvoorbeeld sneakers van merken als Converse, Adidas of K-Swiss. Deze schoenen hebben niet veel extra details nodig, omdat ze van zichzelf al mooi ontworpen zijn. Natuurlijk kun je nog altijd gaan voor een kleurtje of een print. Dat hangt ook van de rest van je garderobe en je budget af.

Voordelige wandel- en hardloopschoenen

Als je graag wandelt of aan het trainen bent voor de tien kilometer hardlopen, is een goede schoen je startpunt. Merken als Asics, Mizuno en Lowa staan bekend om hun kwaliteiten en hier kun je geen miskoop in doen.

Voor de zomer

Wil je ook nog voor de volgende zomer een leuke deal scoren? Kijk dan eens bij de slippers en sandalen van Teva, Reef en O’Neill. Je vindt er heerlijke comfortabele sandalen waar je een hele vakantie op kunt lopen. En voor aan het strand doe je dan toch maar die modieuze slipper in die felle kleur waar je zo van houdt.

Gerelateerde artikelen

Waarom een laptoptas gebruiken?

Vrije handen met een rugzak

Mijn ervaring met een kleuranalyse