Alpi Blog
Image default
Mode en Kleding

Een trouwkostuum voor heren kopen

Uw bruiloft is natuurlijk de mooiste dag van uw leven. Er moeten veel zaken geregeld worden, van een locatie tot aan de catering. Bij een bruiloft regelen komt heel veel kijken, waarvan de outfit misschien wel een van de belangrijkste dingen is. Een trouwkostuum voor heren vinden kan een hele zoektocht zijn. In deze blog vertellen we u waar u op moet letten bij de aanschaf van een kostuum voor de bruidegom.

De knopen van een trouwkostuum voor heren

Het lijkt misschien een klein detail, maar de knopen op een trouwkostuum voor heren zijn ontzettend belangrijk. Dit kleine detail geeft namelijk net wat extra’s aan de gehele outfit. U kunt kiezen voor een enkele rij knopen of voor een dubbele rij knopen. Een trouwpak met enkele rij wordt meestal open gedragen, terwijl een trouwpak met een dubbele rij knopen vaak dicht wordt gedragen. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van het weer en van uw eigen voorkeur.

Stijl van het kostuum voor de bruidegom

Voordat u op zoek gaat naar een kostuum als bruidegom, is het van belang om te bepalen welke stijl uw outfit gaat zijn. Oriënteer u op de verschillende soorten trouwpakken die er zijn. Zo kunt u kiezen voor een smoking als trouwkostuum, maar ook voor bijvoorbeeld een jacquet of rokkostuum. Het soort trouwpak dat u kiest hangt voor een groot gedeelte af van uw lichaamsfiguur. Als u een geschikt trouwpak heeft gevonden, is het ook van belang dat het pak de juiste pasvorm heeft. Zo moet een trouwpak bij de borst niet te strak zitten, maar ook zeker niet te los. U weet dat uw jasje de goede lengte heeft als u uw armen laat hangen en u dan de onderkant van het jasje vast kan pakken.

Als tip willen we u meegeven dat u ervoor zorgt dat uw stijl past bij de stijl van uw partner. Zo vormen jullie samen een geheel op de mooiste dag van jullie leven.

Gerelateerde artikelen

Koopjesjagen doe je zo

Vrije handen met een rugzak

Waarom een laptoptas gebruiken?