Alpi Blog
Image default
Eten en drinken

Een lekkere lunch in een brasserie in Geel

Ben jij op zoek naar een gezellige brasserie in Geel waar je langs kan gaan voor een lekkere lunch? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Bistro Louisa hebben ze alles dat jij wenst. De ervaren koks staan voor jou klaar met een seizoensgebonden menu. Ze gebruiken voor hun gerechten bovendien allemaal lokale producten. Op die manier proberen ze niet alleen hun ecologische voetafdruk te beperken, maar steunen ze ook de boeren en andere leveranciers in de buurt.

In welke gerechten heb jij zin?

Elk lokaal product verdient het om eens in de schijnwerper te staan. Bij deze brasserie in Geel hebben ze dit helemaal begrepen. Elk gerecht dat op het menu staat, is een ode aan de keuken van vroeger. Ze geven er wel hun eigen twist aan. Op die manier geniet je telkens van een volledig nieuwe ervaring. Aangezien ze werken met seizoensgebonden producten die lokaal geteeld werden, verandert hun menu ook doorheen het jaar.

Wanneer ben je welkom in deze bistro

Het vakkundige team van Bistro Louisa is een hele dag door in de weer om de lekkerste gerechten te bereiden. Je kan daarom telkens van 12 uur tot 18 uur bij hen langsgaan om een lunch te eten in de aangename brasserie in Geel. In het weekend kan je zelfs nog veel langer genieten van de verschillende gerechten. Ze zijn dan namelijk open tot 22 uur ’s avonds. Je kan er dus niet alleen lunchen, maar ook dineren. Enkel op dinsdag is de keuken gesloten.

Verwen jezelf met een uitgebreide lunch

Af en toe moet je jezelf eens verwennen. Daarvoor ga je dus het best langs bij de brasserie in Geel. Wil je op voorhand al weten wat ze hier allemaal aanbieden en hoe de gezellige ruimte er juist uitziet? Neem dan alvast een kijkje op hun website: www.bistrolouisa.be. Je kan het hiervoor ook bellen of een e-mail sturen. Ze beantwoorden met veel plezier al je vragen.