Alpi Blog
Image default
Eten en drinken

Geniet van een ijskar op je feest

Sta jij ook al te watertanden bij de gedachte aan lekker frisse ijsjes? Dat is niet langer nodig want je kan in Brasschaat gewoon lekker smullen van het ijs van Colors. Dit bedrijf rijdt met zijn ijskar rond en komt ook met plezier langs op je feest. Hierdoor kunnen mensen in de omstreken van Antwerpen genieten van alle lekkere smaken ijs en andere lekkernijen die ze te bieden hebben. Want naast ijsjes verkoopt dit bedrijf ook nog popcorn, wafels, slush, pannenkoeken, suikerspin, enzovoort.

Nodig deze ijskar uit voor een verfrissend feestje

Ook op een feestje smaakt dit ijs uit Brasschaat als de beste. Je kan namelijk de ijskar van de firma op je feest uitnodigen. Ter plekke kan je dan genieten van al het versgemaakte roomijs in alle smaken. Als je bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje organiseert waar heel veel kinderen naartoe komen, is niets leuker dan ze allemaal te verrassen met hun favoriete smaak in ijsjes. Of denk aan een lentefeest waar je iedereen de nodige verkoeling kan bieden. Met ijs van Colors uit Brasschaat kan je nooit iets verkeerd doen. Wil je in de winter ook de nodige afwisseling voorzien, dan kan je deze firma ook vragen of pannenkoeken of wafels te bakken.

Maak elk feestje fantastisch en verfrissend door lekker ijs

Nodig de ijskar van dit bedrijf uit op je feest en geniet van het lekkerste ijs uit Brasschaat en omstreken. Ontdek alle smaken en ga op zoek naar je favoriet. Houd je meer van klassieke smaken zoals vanille, chocolade en mokka of wil je toch nieuwe horizonten verkennen door munt, nougat, tuttifrutti, walnoot, violet, mars, cassis, appel, enzovoort eens te proberen. Geen smaak is gek genoeg, probeer ze allemaal! Bij interesse in het huren van deze ijskar, kan je eenvoudig online een boeking plaatsen of even telefonisch contact opnemen, moest je toch nog met wat vragen zitten.

https://colorsroomijs.eu/