Alpi Blog
Image default
Electronica en Computers

IT support Gent: remote en op locatie werken zonder problemen

‘Het nieuwe werken’ en de coronacrisis hebben de situatie voor veel bedrijven flink veranderd en een goede IT-partner in Gent springt daar op in. Er wordt veel thuisgewerkt en, ook al zal dat afnemen, er wordt verwacht dat dat in de toekomst zo blijft. Tegelijkertijd betekent dit dat veel mensen van buitenaf moeten inloggen op een beveiligd systeem en brengt dat allerlei uitdagingen met zich mee. Hoe veilig is jouw infrastructuur? Cuarta levert IT support in Gent, Oostende en alle andere regio’s in Vlaanderen en besteedt daarmee veel aandacht aan security. Ze leveren jou een nieuw systeem op maat aan dat optimaal werkt en bijzonder veilig is.

 

Succesvol samenwerken met vier vaste pijlers

Cuarta hanteert 4 pijlers in haar dienstverlening en vult alles daar omheen in met op maat gemaakte strategieën. Ze luisteren naar wat je nodig hebt en doen je een voorstel, bouwen je software, verzorgen je veiligheid en leveren 24/7 IT support in Gent als dit allemaal eenmaal staat. Geen systeem is hetzelfde, net als dat geen bedrijf hetzelfde is. Uiteindelijk krijg jij van deze IT-partner in Gent dan een efficiënt en soepel lopend systeem dat exact is samengesteld voor de huidige situatie in bedrijven in België. Jouw personeel werkt net zo gemakkelijk van thuis als van kantoor, wat ze productiever en gelukkiger maakt.

 

Een innovatief datacentrum en geen servers meer

Cuarta doet daar een schepje bovenop en kan je naast IT support in Gent ook een volledige overname van je databeheer aanbieden. Ze hebben daar innovatieve datacentra voor waar je gegevens veilig zijn en optimaal worden onderhouden. Jij hebt geen dure en grote servers meer nodig op je kantoor en kan ook die kant van je IT infrastructuur aan de specialisten overlaten. Cuarta is een IT-partner in Gent, Oostende en geheel Vlaanderen die jou en je medewerkers volledig ontzorgt.

https://cuarta.be/