Alpi Blog
Image default
Bedrijven

10ft container voor thuis

10ft container als kantoor

Een veel voorkomende vraag is hoeveel kubieke meter een 10ft container heeft. Het is heel eenvoudig te beantwoorden, 32,9 m3. De uitneembare versie van deze container is wat kleiner, maar er zijn meer opties. Dit maakt het veel gemakkelijker om alles van je zelfgemaakte prullenbak op te bergen in een verwijderbare verzendkrat van 6 x 2. Dit komt omdat de zelfgemaakte verwijderbare opvangbak een verscheidenheid aan accessoires heeft die bij de container kunnen worden gebruikt. Draag het legbordpakket als accessoire in de uittrekbare bak. Je kunt de items die je wilt bewaren gemakkelijk bekijken in een uitneembare verzenddoos. Een ander voordeel van de 10ft container is dat deze veel gemakkelijker te verplaatsen is. Als u regelmatig vervoer van zeecontainer tuinhuizen nodig heeft, kunt u de losse 10-voets container verplaatsen met een heftruck of kraan. Containers kunnen op elk type terrein worden geplaatst, waardoor ze flexibel zijn.

kantoorcontainer

U kunt een 10ft container aanschaffen om de opslagruimte uit te breiden. Als alternatief kunt u een verzendcontainer van 10 voet kopen om uw opslagruimte verder uit te breiden. Je kunt ook een opvouwbare koffer kopen om dingen op te bergen die je zelden gebruikt.

Bij de zeecontainer tuinhuis

Een zeecontainer tuinhuis koop je natuurlijk een mooie demontabele container die voor verschillende soorten opslag gebruikt kan worden. Demontabele containers zijn ook verkrijgbaar in een kleine zeecontainerversie met een containermaat van 10 ft. Ik heb op een rijtje gezet wat je allemaal kunt doen met deze snel te bouwen zeecontainer tuinhuis.

Schone opbergruimte

De krat kan natuurlijk ook als opbergbak gebruikt worden. In dat geval kunt u de container uitbreiden met extra rekken en andere accessoires zoals lampaansluitingen. Dit vereenvoudigt het schoonmaken van het huis aanzienlijk. Alles op één plek leggen U kunt een uitneembare snelmontagebak ook als materiaalbak gebruiken. Dit betekent dat de container wordt gebruikt voor het opslaan van materialen zoals planken en ijzer. Zo krijg je gemakkelijk een overzicht. Dit is ideaal voor bedrijven die aan bouwprojecten werken, zoals aannemers en ambachtslieden. Draagbaar en snel Daarnaast is de container te gebruiken als een echte snelbouwcontainer. Dit betekent dat de container gemakkelijk kan worden verplaatst en indien nodig kan worden geïnstalleerd of verwijderd om te worden gelost. Ideaal wanneer je een flexibele hostingoplossing nodig hebt. Op veel bouwplaatsen is dit een groot probleem. Bent u net zo gepassioneerd door uittrekbare containers als wij, neem dan contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. Voor vragen kunt u bellen met 085-0685 590 of mailen naar info@zelfbouwcontainer.be. Wij helpen u graag verder.