Alpi Blog
Image default
Banen en opleidingen

10 extensies waar je nog nooit van hebt gehoord

recruitment agency

Als er iemand in de wereld is die echt extensies nodig heeft om extensies te beheren, dan is hij dit wel. Hij heeft met ons een lijst gedeeld met meer dan 300 van zijn extensies voor Google Chrome die hij in zijn dagelijkse werk gebruikt. We hebben 11 uitgekozen waarvan we nog nooit hebben gehoord. Hebben getest – en wij vertellen het u!

Auto Pagerize

Een extensie die alle zoekresultaten op één pagina laadt op sites met meerdere pagina’s. In dezelfde Google kun je eindeloos scrollen!

Clipboard History Pro

Deze extensie slaat de volledige geschiedenis op van de tekst en afbeeldingen die u hebt gekopieerd. Simpel gezegd, alles wat u ooit heeft ingevoegd en ingediend, wordt als sjablonen in de galerij opgeslagen. Voor gebruikers van de Pro-versie is de mogelijkheid om deze notities met hun andere apparaten te delen open – de geschiedenis van het klembord heeft zijn eigen applicatie voor IOS en Android.

De gegevens kunnen met een wachtwoord worden beveiligd en de extensie kan in een apart venster van de browser worden geplaatst. Informatie kan worden getagd of samengevoegd tot één notitie. De extensie onthoudt ook op welke site de tekst is gekopieerd.

Dark Reader

Niet elke site of service heeft een donkere modus. En ‘s nachts je ogen breken op zoek naar kandidaten is niet de beste strategie. De extensie past een donker thema aan voor elke site. U kunt de intensiteit, kleuren en andere parameters aanpassen.

Disable Extensions

Facebook openen en tientallen extensies beginnen meldingen naar u te gieten? Met deze charm kunt u alle Google Chrome-extensies tegelijk uitschakelen. Het belangrijkste is om later niet te vergeten dat u ze hebt uitgeschakeld.

Extensity

En deze extensie is voor meer gedetailleerde controle over al uw tools. U kunt de lijst in het vervolgkeuzevenster bekijken en degene die u nodig hebt daar uitschakelen / inschakelen.

History Blocker by site

Soms herinnert u zich dat u die kandidaat ergens zag, maar u kunt hem niet vinden. We moeten de browsergeschiedenis ingaan, maar op verzoek worden alleen Facebook-pagina’s doorzocht. Deze extensie helpt om een ​​bepaalde) specifieke site uit de browsegeschiedenis op te schonen (en Facebook zal niet langer zichtbaar zijn in de zoekopdracht. Snel en gemakkelijk, hoewel de interface even wennen zal zijn.

Facebook Email Reverse Lookup

Om de extensie te installeren, downloadt en pakt u het archief uit en voert u de opdracht chrome: // extensions / in de Chrome-zoekbalk in. Ga naar de ontwikkelaarsmodus en selecteer Upload map. De extensie wordt net als iedereen aan de lijst toegevoegd. Vul in het extensievenster de e-mail van de kandidaat in, en het zal u helpen zijn ID op Facebook te vinden als de pagina aan deze e-mail is gekoppeld.

GitHubber

Deze tool graaft in het Github-profiel en retourneert beknopte en samengevatte informatie over zoekresultaten. Als het profiel veel opslagplaatsen heeft, kan het een paar seconden vastlopen – schrik niet.

Lightning

De extensie helpt u zoeken op browsergeschiedenis, uw bladwijzers en reeds geopende tabbladen. Super-tool voor degenen die veel dingen opslaan en dan niet weten hoe ze moeten vinden wat ze nodig hebben.

De Chrome Store is als de tas van de Kerstman. Iedereen kan in hem iets vinden dat hij in het dagelijkse werk echt mist.

Vindazo

https://www.globalrecruitment.info/

Gerelateerde artikelen

Kelner

Word zen met deze leuke yoga opleiding

De relevantie van het zoeken naar werk Vacatures.today