Alpi Blog
Image default
Auto

Plotseling ontslag

Outplacement Rotterdam

Wanneer je werkgever het contract opzegt of niet verlengd heb je vaak recht op een outplacementvergoeding. Dit is vaak een bedrag gebaseerd op je functie en het aantal jaren in dienst. Dit budget wordt ook wel de transitievergoeding genoemd. Met die bedrag kun je je laten omscholen of met een outplacementbureau op zoek gaan naar een nieuwe passende baan.

Carrièrepoort biedt outplacementtrajecten landelijk aan waaronder in Rotterdam. In Rotterdam zijn meerdere coaches actief en tevens zit het hoofdkantoor in Rotterdam.

Outplacement bij outplacementbureau Carrièrepoort is opgebouwd uit eigenlijk drie fases. In de eerste fase onderzoek je wat je precies wil. Dit door je middels verdiepende gesprekken via de outplacementcoach ook zijn er een aantal tests die hierbij kunnen helpen zoals een persoonlijkheidstest en een loopbaantest.

In de tweede fase leer je jezelf echt te verkopen. Je werkt aan je cv en aan je presentatie. En bijvoorbeeld de training Sollicitatie tips is ook een training die gevolgd kan worden.

In de derde fase ga jij je nieuwe baan vinden. We gaan actief op zoek met ons online vacature systeem en eventueel met een jobhunter om die ene baan te vinden waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Een outplacementtraject duurt vaak tussen de 4 en 8 maanden. Carrièrepoort heeft in Rotterdam een groot zakelijk netwerk, dit is één van de redenen waarom het in Rotterdam gemiddeld gezien sneller gaat, er zijn in deze stad ook veel arbeidsplaatsen met hoog verloop.

Outplacementbureau Rotterdam

Outplacementbureau Carrièrepoort biedt geen vaste pakketten aan maar werkt met een modulaire aanpak. Je kijkt in samenspraak met de outplacement coach welke module het beste bij jou past en zodoende heb je dus altijd een outplacementtraject op maat.

Ben je benieuwd naar meer informatie over outplacement Rotterdam of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op met het hoofdkantoor via 010 – 785 71 78 of stuur jouw bericht naar info@carrierepoort.nl

http://www.carrierepoort.nl