Alpi Blog
Image default
Auto

Paruzzi VW onderdelen

Sleutelt u graag zelf aan uw klassieke Volkswagen? Dan is het handig om hiervoor alle benodigde onderdelen en informatie op één plek te hebben. Daarom hebben wij 30 jaar geleden Paruzzi in het leven geroepen. Bij ons kunt u terecht voor een zeer ruim assortiment aan VW onderdelen. Ook voor onderdelen die niet meer bij de Volkswagen dealer te verkrijgen zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website vindt u alles wat u nodig heeft om uw geliefde hobby uit te kunnen oefenen.

Hot Rod Kever

Als u van plan bent om de motor van uw Kever te tunen, dan kunt u bij Paruzzi terecht voor de juiste onderdelen. Daarnaast kunt u bij ons het boek “How to hotrod VW engines” bestellen. Dit technische boek uit de jaren 70 is nog steeds erg geliefd bij vele Volkswagen fans die aan motortuning doen. De gedetailleerde beschrijvingen en tips in dit boek zorgen ervoor dat uw Hot Rod Kever een succesvol project wordt. Naast motor tuning wordt er ook ingegaan op uitlaat tuning en diverse andere onderwerpen. Een onmisbare informatiebron voor de echte Volkswagen liefhebber.

Revisiemotor Kever

Het reviseren van een motor is geen eenvoudige klus. Er komt veel bij kijken en het is belangrijk om verstand van zaken te hebben. Als u het niet ziet zitten om u hieraan te wagen, dan kunt u bij Paruzzi terecht voor kant en klare gereviseerde motoren. Wij beschikken over alle kennis en informatie die nodig is om een revisiemotor van kwaliteit te leveren. Als u bij ons een revisiemotor Kever bestelt, dan kunt u ervan op aan dat deze wel een poosje mee draait. Gaat u toch liever zelf aan de slag? Vraag ons dan gerust om advies. Wij staan graag voor u klaar!

 

https://www.paruzzi.com/nl/volkswagen/diversen/technische-boeken/9302/