Alpi Blog
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de handigste crypto apps!

Cryptomunten inkopen en op een goed moment weer verkopen is in het hedendaagse leven een echte business geworden. Het is vaak het onderwerp van de dag en er zijn dan ook steeds meer en meer mensen die beginnen te investeren in cryptomunten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van crypte apps. Er zijn talloze verschillende crypte apps die erg handig zijn en soms kan het best een lastige opgave zijn om de beste uit te kiezen. Het is altijd handig om reviews te lezen voor je een product aanschaft of van een dienst gebruik gaat maken. Het lezen van de bitcoin meester review is daarom aan te raden. Hieronder vindt je de handigste crypte apps!

Coinbase

Coinbase is een app die het mogelijk maakt om veilig cryptomunten te kopen, erin te investeren en op een gegeven moment natuurlijk weer te verkopen. Het grote voordeel van coinbase is dat de app eenvoudig te gebruiken is. Deze app wordt gezien als de ideale app voor beginners die nog geen tot weinig kennis hebben over de valuta. Zonder voorkennis cryptomunten kopen kan best lastig zijn, maar Coinbase helpt je aardig op weg. Daarnaast werkt de app efficiënt en ben je niet veel tijd en energie kwijt om je investering te realiseren.

Bitvavo

Bitvavo is een bekende crypto app. Veel mensen gebruiken en veel mensen zijn er ook tevreden mee. Bitvavo is toegankelijk voor een ieder en de app maakt gebruik van transparante kosten. Verder heeft bitvavo een erg ruim aanbod en en werkt het efficiënt en zeer gebruiksvriendelijk. Gebruikers van de app zijn er over het algemeen erg tevreden over.

Binance

Binance wordt beschreven als een soort online beurs voor cryptomunten. Ook deze app is erg veilig en biedt de mogelijkheid cryptovaluta te kopen. De trading-app wordt gezien als een van de makkelijkste, maar ook veiligste manieren om crypto aan te schaffen. Ook kun je na het kopen en opslaan van de valuta het wanneer je wilt weer makkelijk verkopen. Dit alles is mogelijk vanaf je telefoon of bijvoorbeeld tablet.

Blockfolio

Blockfolio wordt wereldwijd gezien als de populairste app om als het ware je eigen virtuele crypto portfolio te creëren. Er is ondersteuning voor meer dan 8000 cryptovaluta’s en de app wordt gebruikt door meer dan 6 miljoen mensen. Je koopt, bewaart, verzamelt en verkoopt je eigen cryptomunten hoe en wanneer je maar wilt.