Alpi Blog
Image default
Aanbiedingen

Een hottub in de achtertuin heeft meerdere voordelen

 

Een hottub binnen handbereik is iets waar we allemaal van dromen. Het is dan ook geweldig. Je kan namelijk heerlijk genieten van de buitenlucht en daarnaast het warme water. Dit zou je toch elke avond wel willen hebben? Gelukkig is dit mogelijk als je een hottub in de achtertuin hebt. Op deze manier hoef je niet meer naar de wellness toe om te genieten van het heerlijke water en de bubbels. Je kan s ’avonds heerlijk tot rust komen met een boek en in het weekend gezellig borrelen met je vrienden in de hottub. Wil je meer weten over een hottub? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over!

Slapen wordt een stuk makkelijker

Wat doe jij als je het koud hebt? Vaak ga je onder een deken liggen, trek je nog een extra dikke trui aan of neem je een warme douche. Een warme douche is dan ook heerlijk en vaak val je er ook nog eens sneller van in slaap en slaap je langer aan een stuk door. Nu vraag jij je vast af hoe dit komt? Nou, dit heeft te maken met de lichaamstemperatuur, die wordt namelijk verhoogd door het warme water. Uiteindelijk zorgt een hoge lichaamstemperatuur voor minder stres, waardoor je uiteindelijk minder piekert. Hetzelfde effect heeft het warme water van de hottub op je lichaam.

 

Je huid krijgt een oppepper

Je huid is fragiel, bij sommigen kunnen de kleinste factoren er al voor zorgen dat ze acne of andere huidproblemen krijgen. Dit kan liggen aan de stress die ze hebben of omdat ze slecht slapen. Het warme water van de hottub zorgt dan ook indirect voor een stralende huid. Door het water slaap je beter en heb je minder stress. Als dit de factoren zijn die jouw acne aanwakkeren dan kan het wel eens zijn dat je binnenkort een huid hebt die er een stuk beter uit ziet!

 

Een hottub aanschaffen bij Welvaere

Hottubs hebben nog meer voordelen, wil je weten welke? Neem dan eens een kijkje op de website van Welvaere. Deze partij heeft verschillende hottubs in hun assortiment. Daarnaast vertellen ze in verschillende blogs onder anderen de voordelen van een hottub en een sauna.

 

 

 

https://welvaere.be/