Alpi Blog
Image default
Aanbiedingen

Sla je slag op Black Friday

Het is welhaast onmogelijk dat je nog nooit van Black Friday hebt gehoord. De vierde vrijdag van november is het ieder jaar feest voor de doorgewinterde koopjesjager. Steeds meer winkels nemen deel aan dit shopping evenement. Tijdens deze dag bieden veel online en fysieke winkels kortingen en aanbiedingen op talloze producten. Het is eigenlijk een soort uitverkoop, maar dan buiten de traditionele periodes.

 

Amerikaanse traditie

Black Friday is oorspronkelijk een Amerikaanse traditie die plaatsvindt op de dag na het feest Thanksgiving. Dit wordt jaarlijks op de vierde donderdag van november gevierd, met een traditioneel diner, waarbij vaak kalkoen wordt gegeten. De dag na Thanksgiving is een vrijdag waarop veel Amerikanen vrij krijgen of een vrije dag opnemen. Ideaal om deze aan winkelen te besteden.

 

Kerst- en sinterklaasinkopen

Vanwege de tijd in het jaar wordt Black Friday vaak gebruikt om te beginnen met het doen van kerstinkopen. Het grote voordeel is dat je ruim van te voren al flink wat cadeaus kunt inslaan en dat je behoorlijk wat geld kunt besparen op je inkopen. Ook als je Sinterklaas viert, kun je profiteren van de Black Friday deals. Maar ook als je onafhankelijk van de feestelijkheden op zoek bent naar bepaalde producten, kan het zeker lonen om de aankoop te plannen op deze dag.

 

Black Friday 2021 goede online deals!

Winkels uit alle categorieën nemen deel aan Black Friday 2021. Niet alleen fysieke winkels, maar zeker ook de online winkels doen mee. De grote bekende webshops zoals Amazon, Bol.com, Coolblue en MediaMarkt hebben al jaren goede aanbiedingen voor deze dag. Maar ook als je op zoek bent naar kortingen op specifieke merken zoals Nike of ICI Paris, kun je op Black Friday je slag slaan!