Alpi Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat kun je aan je iPhone laten repareren?

In principe kan elk onderdeel van de iPhone worden gerepareerd. Het meest voorkomende onderdeel wat mensen laten repareren is het scherm. Dit gaat namelijk vaak kapot en steeds meer mensen laten zich hier dan ook voor verzekeren. Daarnaast kan de batterij in de loop der jaren ook slechter worden. Deze kun je bij de iPhone winkel laten vervangen of als het binnen de garantie valt kan het via Apple zelf gedaan worden.

Een Apple iPhone reparatie laten uitvoeren

Bij Iphone reparatie Den Haag kun je alles laten repareren wat er aan een iPhone defect kan gaan. De meest voorkomende problemen worden zelfs binnen 30 minuten gerepareerd. Zo kan het zijn dat een scherm vervangen moet worden, maar ook de batterij van een iPhone wordt na een aantal jaar vaak vervangen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je slecht te verstaan bent aan de telefoon. Vaak is er dan iets met de microfoon en deze kan schoongemaakt of vervangen worden. Ook zijn er een aantal veelvoorkomende problemen die je zelf op kan lossen. Denk hierbij aan het niet meer opladen van een iPhone. Of het uitvallen van het gehele toestel. Dit kan vaak aan de software liggen en met een hard reset worden opgelost. In de meeste gevallen krijg je ook nog eens garantie van 6 maanden. Zo weet je zeker dat deze ook niet te snel kapot zal gaan. Heb je een iPhone 10 en is die kapot? Dan wil je natuurlijk graag dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Een iPhone X reparatie kan je uit laten voeren bij ThePhoneLab. Zij zijn echte professionals op dit gebied. 

Je Apple Macbook laten repareren door een professional

Een ongelukje kan in een kleine hoek zitten. Vaak is het dan duurder om een nieuwe Macbook te kopen als dat je een Macbook reparatie laat uitvoeren. Afhankelijk van het model en het defect dat je hebt zitten hier kosten aan verbonden. Vaak is het probleem binnen 72 uur te verhelpen waardoor je dus ook weer snel online bent. Het komt namelijk vaak voor dat met stoten of vallen een scherm kapot gaat. Afhankelijk van de situatie wordt het scherm gerepareerd of vervangen. Ook kan het zijn dat de Macbook zo intensief is gebruikt dat het mousepad of het toetsenbord niet meer of niet volledig meer werkt. Als dit binnen de garantieperiode is dan kan het kosteloos worden vervangen. Valt het buiten de garantie dan zijn de kosten hiervan lagers als bij de aanschaf van een nieuwe Macbook.

Alle Apple apparaten op een plek laten vervangen

In principe is het in alle gevallen voordeliger om een Apple apparaat te repareren als dat je een nieuwe moet kopen. In de meeste gevallen wordt er namelijk 800 euro of meer betaald voor bijvoorbeeld een iPhone of Macbook. Het repareren is vaak onder de 200 euro behalve bij een scherm. Dit betekend dus dat je vier keer zo veel kunt besparen door het te repareren. De levensduur van de apparaten is lang waardoor het dus ook niet vaak voorkomt dat iets defect gaat. Echter kan er altijd iets net te los bevestigd zijn of door vallen en stoten niet meer werken. In die gevallen ga je dan ook naar ervaren Apple specialist die jouw apparatuur kan vervangen.