Alpi Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Professionele reiniging van dampkappen en ongediertebestrijding door ervaren specialisten

Valor Services Group biedt een scala aan professionele diensten aan voor het reinigen van bedrijven. Met deze services kun je een heel bedrijf in een keer laten reinigen. Daarnaast bieden deze specialisten ook regelmatig onderhoud en controles aan. Het is ook mogelijk om Valor Services Group in te zetten voor specifieke reinigingsdiensten, zoals ongediertebestrijding of het reinigen van dampkappen. Hier lees je hoe dit specifiek in zijn werk gaat.

Een inspectie voor ongediertebestrijding laten uitvoeren

Wanneer het aankomt op ongedierte wil je deze het liefste voorkomen. Hiervoor kun je zelf al maatregelen nemen door bijvoorbeeld goed schoon te maken en vuilnis op te ruimen. Toch blijft de kans op ongedierte altijd bestaan. Het is daarom verstandig om vroegtijdig een inspectie uit te laten voeren. Hierbij wordt er door een specialist gekeken of er ongedierte aanwezig is. Wanneer dit het geval is, zal het ongedierte op een veilige en duurzame manier bestreden worden. Je zult ook altijd advies ontvangen waarmee toekomstig ongedierte voorkomen kan worden. Na een bestrijding zullen de specialisten ook regelmatig langskomen voor een controle.

Grondige reiniging van keukens of sanitaire voorzieningen

In bedrijven waar er met voedsel wordt gewerkt, zul je de apparatuur regelmatig moeten reinigen. Dit is zelfs verplicht om te doen. Dit heeft namelijk te maken met de voedselveiligheid. Wanneer je de professionele reinigingsdienst inschakelt, is de werkplek volledig veilig om voedsel in te bereiden. Je kunt kiezen om de gehele keuken te laten reinigen of alleen te kiezen voor het reinigen van dampkappen. Het reinigen van dampkappen is een taak die periodiek uitgevoerd moet worden door een specialist.

Deze specialisten inschakelen voor ongediertebestrijding

Wanneer je de dampkappen van jouw bedrijf op een professionele manier wilt laten reinigen, kun je de Valor Services Group inschakelen. Deze specialisten staan klaar om alle onderdelen van een bedrijf te reinigen, controleren of onderhouden. Je kunt nu snel een afspraak maken of contact opnemen voor vragen over bijvoorbeeld ongediertebestrijding.