Alpi Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ondernemingsrechtelijke vragen? Een advocaat ondernemingsrecht helpt u graag

Het oprichten en beheren van een onderneming gaat niet altijd over rozen. Er komen heel wat factoren bij kijken waar u misschien een stuk minder over weet, zeker met betrekking tot de Belgische wetgeving. Hoe ziet de wetgeving inzake intellectueel eigendom er precies uit? Wat te doen wanneer u zich plots middenin een handelsgeschil bevindt? Wat als u een gerechtelijke reorganisatie dient door te voeren? Op deze en vele andere vragen kan een advocaat ondernemingsrecht u altijd antwoorden geven, en wat nog belangrijker is, u helpen bij het oplossen van uw problemen. In zowel Antwerpen als Brussel kan u hiervoor terecht bij Caluwaerts Uytterhoeven, een ervaren kantoor dat al sinds 2001 juridisch advies verleent aan nationale en internationale bedrijven. Als u een goede advocaat ondernemingsrecht zoekt, dan moet u zeker hier eens zoeken. 

Een juridische rots in de branding

Zeker wanneer u een procedure voor een gerechtelijke reorganisatie dient op te starten, kan een advocaat ondernemingsrecht absoluut van onschatbare waarde zijn. Een advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven adviseert u met veel kunde over hoe zo’n plan het beste opgesteld dient te worden zodat het een haalbare kaart wordt voor uw zaak terwijl ook de schuldeisers akkoord gaan. Deze advocaat ondernemingsrecht neemt ook de hele papierwinkel – alle contracten en gerechtelijke documenten – voor zijn of haar rekening. Zo hoeft u zich alleen te focussen op de eigenlijke gerechtelijke reorganisatie van uw onderneming.

Doe een beroep op een ervaren advocaat

Schakel een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht in wanneer u advies nodig heeft over bepaalde ondernemingsgerechtelijke vraagstukken zoals gerechtelijke reorganisatie, handelsgeschillen, intellectueel eigendom en dergelijke. Hiervoor kunt u steeds bij Caluwaerts Uytterhoeven terecht, zowel in Antwerpen als in Brussel. Ook in andere vakdomeinen kunnen zij hun kennis etaleren, zoals bijvoorbeeld overheidsopdrachten, verzekeringen en vastgoed. Op de website van dit kantoor vindt u alle informatie en contactgegevens.